keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Hetki kivutta

Niskaa ja hartiaa on tänään hoidettu ihan täydellä teholla. Kipulääkettä, lämpöä ja hierontaa. ThermaCare -lämpötyynyjä tuli testattua ensimmäistä kertaa ikinä ja voin kyllä suositella, on meinaan ihan todella toimivia!

Iltapäivällä töissä kipu lähti kuitenkin pahenemaan ja vasemman käden käyttö kävi aika kivuliaaksi. Sain lähteä hieman aikaisemmin kotiin ja kotona vedin muutaman napin naamariin ja vaihdoin uuden lämpötyynyn. Villasukat jalkaan, neule päälle ja kaulaliinaa kymmenen kierrosta kaulan ympärille.

Makoilin sängyssä parisen tuntia ja hiljalleen kipu lähti hellittämään. Yhtäkkiä joku sitten alko toimimaan vauhdilla ja kipu hävis melkein kokonaan. Laitoin saunan päälle ja saunan lämmössä kevyesti venyttelin ja hieroin kipeitä kohtia. Saa nähdä mitä huominen tuo tullessaan. Pitää ainakin pukea lämmin paita ylle yöksi, koska meidän makkari on aika viilee niin muuten yläkroppa ottaa kylmää ja se pahentaa taas asiaa.

Vaikka en kovin mielelläin lääkkeitä syö, mutta nyt oli niin tolkutona kipua, että oli pakko saada se loppumaan nopeesti jollain. Mitähän jos sitä vaikka kipittelis hierojalle? Yläkroppa kun on ollut enemmän ja vähemmän jumissa niin kauan kuin vaan voin muistaa. Ennen ilmastoitua rakasta Poloani jouduin vanhalla autolla ajamaan kesäsin ikkuna auki. Ei ollu ihan yks eikä kaks kertaa, kun niskasta juurikin tämä vasen puoli jysähti ihan totaaliseen lukkoon, kun jatkuvasti kävi siltä puolelta ikkunasta veto niskaan. :D

Ehkä tää tästä taas. Kello on nyt abaut 21 ja mua väsyttää ihan urpona. Kipinkapin nukkumaan ja taistelu näitä ikävyyksiä vastaan jatkuu taas huomenna. :)

Aavistuksen läheisriippuvainen Bea haluaa
aina niin lähelle kuin mahdollista...

Megatyylikkäät vaatteet, lämpötyynyt ja nappeja. :)

Päivä alkoi tällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti