keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Ja niin se karma potkaisi perseelle

Voih. Just eilen kirjotin miten ärsyttävää vinkuminen ja nillitys on, joten tottakai nyt sain aihetta alkaa nurisemaan!

Meillä on duunissa jokainen ollu vuorollaan enemmän ja vähemmän kipeenä ja kaiken sen rykimisen, räkimisen ja niiskutuksen keskellä mä oon visusti päättäny olla sairastumatta. Tänä aamuna sitten heräsin, nielasin, tunsin aivan valtavaa kipua kurkussa ja totesin, että no voi ny saatana! Kaulassa kaksi turvonnutta pingispalloa ja nielu aivan liekeissä.

Ei muuta kuin kipinkapin alakertaan ja keittiön yläkaapista lääkekoria kaivelemaan. Nostin vasemman käden ja PAM! Ihan ku joku olis puukon lyöny tohon niskaan/hartiaan vasemmalle puolelle! Musta karkas pieni ähkäsy, niin julmetusti alko koskemaan hartiaan. Pää ei kääntyny, käsi ei toiminu ja ihan sama mitä teki tai oli tekemättä niin sattu vaan ihan tolkuttomasti.

Kurkkukipu meni ihan hetkessä pois kurkkupastilleilla eikä täysin nippuun jysähtänyttä hartiaa lukuunottamatta ollut mitenkään kurja olo. Kävin salilla tekemässä ihan kevyesti, että sain lämpöä yläkroppaan. Kipu hartian seudulla alko helpottamaan ja pystyin paremmin hahmottamaan mistä se kipu pahiten säteilee. Niskastahan se, rangan vasemmalta puolelta, melkein kallonrajasta asti.

Pyörittelin, venyttelin ja sain pientä helpotusta. Huom, pientä. Autossa jokainen töyssy ja huojahdus aiheutti mussa pientä uikutusta. Kotona laitoin ulkomailta tuotua vahvaa kipuvoidetta niskaan, kaivelin lihasrelaksantteja laatikosta ja joku kipulääkekkin siinä meni samaan. Kiedoin koko yläkropan peittoihin ja viltteihin ja kaaduin sohvalle.

Vajaan tunnin päästä alko helpottamaan edes sen verran, että pystyy käyttämään vasenta kättä ja sai tehtyä aamupalaa. Että ei sitten muuta kuin buranat kassiin ja ilosesti töihin, alkavan päänsäryn tuntu on hyvin voimakas, mutta ainakin tiedän mistä se johtuu.

Ja täyteen taistoon tätä yrittävää räkätautia vastaan. Mulla ei ole aikaa tai kiinnostusta olla kipeenä, joten mulle ei yks kevätpöpö ala keulimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti