maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kalakeittoa

Koska koti ei itse siivonnut itseään eikä jääkaappiin ilmestynyt ruokaa ihan vaan toivomalla niin jouduin eilen toteuttamaan nämä itse. Kipeänä. Ihmeen raskas voi olla tommonen kauppareissu, kun ei tahdo henki kulkea ja päässä humisee!

Kotiin selvittiin takaisin ja kaupassa lennosta keksittiin päivän ruoaksi kalakeittoa. Jääkaapissa oli avaamaton litran purkki täysmaitoa ja sille piti keksiä tekemistä niin se joutui soppaan. Kattilaan meni se maito, seiti- ja lohikuutioita, pari pientä juuressekoituspussia ja mausteet. Kevyesti tapani mukaan poltin maitoisen keiton pohjaan ja sitä kautta sain siihen vähän häiritsevän palaneen maun.

Siinä ohessa veivasin pellillisen juustoleipäsiä. Joten lopulta söin kärähtäneeltä maistuvaa kalakeittoa ja tuoreita leipäsiä. Ei yhtään hullumpi setti. :)


Pari koneellista pesin eilen pyykkiä, nukuin, siivosin yleisesti (lue: tungin kaiken roinan piiloon laatikoihin), nukuin, kävin saunassa ja nukuin. Oon pari yötä nukkunu sohvalla, koska siinä on helpompi päästä vähän pystympään asentoon. Täydessä vaakatasossa päähän tulee niin hirvee paine, ettei nukkumisesta tule mitään.

Tänään on ainakin tälleen aamusta ollu jo paljon parempi olo kuin eilen tai toissapäivänä. Tänään otan ihan iisisti töissä niin kyllä tää tauti tästä äkkiä selätetään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti