torstai 3. huhtikuuta 2014

Käsittämätön reippaus jatkuu

Mä kävin eilen uuden XXL -kaupan avajaisissa. Iltapäivällä jonotin tunnin ulkona ja odotukset oli KORKEELLA! Sisältä kauppa oli tottakai ihan megahieno ja lajiin kuin lajiin löyty vaikka mitä. Vaikka ihmismäärä sisällä oli säännöstelty niin tämmösen epäsosiaalisen ihmisvihaajan makuun silti ihan liikaa tarjousten perässä kyynärpäätaktiikalla rynniviä hulluja.

En siis pystynyt juurikaan keskittymään kaupan tarjontaan enkä ihan kauheesti mitään kummoista ostettavaakaan löytänyt. Jotain pientä tarttu mukaan, mutta ehkä kokeilen uudestaan kun tilanne on rauhottunu. Lähdin kaupasta joskus vähän ennen viittä ja olin syönyt viimeksi aamulla kahdeksalta. Olo oli "hieman" heikko.

Gigantin pojat siinä pihalla grillas makkaraa joita jaettiin ilmaseks kaikille. Jossain tajuttomuuden rajamailla ryömin nenäni perässä hakemaan hätäravintoa. Kiitos Gigantin pojat henkeni pelastamisesta! Oon mä kyllä jonkun euron siihenkin puljuun upottanu, että on tässä yks sekasotkupötkö ansaittukin.

Sen voimalla kipittelin saman alueen pari muutakin isoa urheiluvälineliikettä läpi. Yhdestä löysin treenikassin ja toisesta en yhtään mitään. Olin liian väsynyt ja nälkäinen tämmöseen ralliin, koska yleensä löydän aina vaikka ja mitä ostettavaa!

Kotona väsäsin salaatin lisukkeineen ja ahdoin sen naamariin. Sauna lämpenemään ja Salkkareiden jälkeen viihdyin melkeen 45 minuuttia saunassa! Venyttelin varovaisesti tuhannen tukossa olevia lihaksiani ja aika paljon kireys kyllä oli tähän aamuun mennessä hellittänytkin. Takareidet tosin on edelleen yhtä vetreät kuin betoniporsaat..

Mutta niin se vaan meikäläinen heräs 5.30 ja oli taas salilla kuudelta! Kyllä oon aika hirvittävän ylpeä itsestäni. Viime yön nukuin todella huonosti johtuen vieressäni hampaitaan narskuttelevasta henkilöstä. Ai saakeli että se on raivostuttavaaaaaaarrrrgh! Ens yönä sitten uus yritys jos vähän paremmat unet sais.

Nyt koirien kanssa pienelle kävelylle ja sitten töihin. Kyllä on mukavata! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti