tiistai 8. huhtikuuta 2014

Positiivisempi Facebook

Mä en ole ikinä ollut mikään "kaikkien kaveri" tai kenenkään mielistelijä kaveruuden nimissä. En ole haalinut miljoonaa kaveria Facebookissa ihan vaan koska se näyttäis sit siltä et tuntee kaikki ja on paljon frendejä. Tällä hetkellä on 271 kaveria listalla ja siinäkin on jo aika monta liikaa.

Hyvin moni mun kaverilistalla on semmosia jotka on pyytäneet kaveriksi ja sitten en raaski olla hyväksymättä vaikka en itse olisikaan pyyntöä lähettänyt. Kun sitten seuraavan kerran törmätään kaupassa eikä kyseinen henkilö edes tervehdi niin älypuhelin kaivautuu taskusta ja POISTA KAVEREISTA! Kyllä sen verran pitää tuntea, että voi sanoo moi! kun näkee livenä jossain.

Mutta miten mä olen tehnyt omasta FB-kokemuksestani positiivisemman? Olen hyvin ahkerasti poistanut jengiä kaverilistalta tai vähintään piilottanut julkaisut uutisvirrasta, jos vaikka joskus haluaakin vielä käydä stalkkaamassa profiilia. ;)

Nää poistetut henkilöt on semmosia tapavalittajia. Ja mua alkaa ihan oikeesti vituttamaan sellanen jatkuva aivan tyhjänpäivänen vinkuminen joka asiasta. Kun monta kertaa viikossa valitetaan, että "Vittumitäpaskaa olla töissä!!" ja valitetaan kun väsyttää tai on tylsää tai on nälkä. Tai pahimpia on ne kivuilla ja sairauksilla huomiota huoraavat! Ollaan viikottain kuumeessa ja on kurkku kipee ja on sitä ja on tätä ja on tota, voi mua raukkaa ja aina sinne joku erehtyy kommentoimaan, että voi sua reppanaa. Tai jos ne ihmiset todella on 3/4 vuodesta kuumeessa niin kyllä sillon on jossain pahasti vikaa.

Tietenkään kaiken ei aina pidä olla feikattua ruusuilla tanssimista, on äärimäisen fine kun toisinaan vituttaa tai on kipee tai ihanmitävaan. Mutta jos valtaosa kaikista päivityksistä on pelkkää negatiivista saatanan vinkumista niin mä painan deleteä. Yksikään mun läheisistä ihmisistä ei tämmöstä onneksi harrasta, joten ne etäisemmät "kaverit" ja niiden vinkumisen poistaminen näköpiiristä ei tuota minkäänlaista tuskaa. Mussa ei ole paskasuodatinta, mutta onneksi Facebook suodattaa mun puolesta. :D

Ja nyt on oikeesti ymmärrettävä, että tarkoitan henkilöitä, joilla ihan aikuisten oikeesti 95% kaikista päivityksistä on pelkkää tyhjänpäiväistä kitinää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti