keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Sairastelu jatkuu

No on tää nyt perkele sitkee pirulainen! Hetken olo oli jo parempi kunnes pari päivää sitten heräsin aamulla taas uuteen ihan tolkuttomaan kurkkukipuun. Salilta olen joutunut pysymään poissa ja kaikki liikkuminen rajoittuu koirien kanssa kävelemiseen.

Tänä aamuna heräsin, olin sanomassa huomenet sängyn vieressä nukkuvalle koiralle ja musta kuulu pelkkää pihinää. Great. Litroittain kurkusta alas kaadettujen kuumien ja tulikuumien juomien avulla jostain sieltä äänihuulten ympäriltä on saatu ryittyä semmosta sementin ja liisterin välimuotoa muistuttavaa kamaa irti. Nyt ääni kulkee taas, tosin pari pykälää hiljempaa ja alempaa kuin normaalisti, mutta kuitenkin.

Edelleenkään en ole niin kipeä ollut, että viittis saikkua hakea. Ja samalla tunnen miten pitkät duunipäivät kuluttaa ihan loppuun ja kotona sitä vaan menee suoraan nukkumaan. Onpas kyllä turhauttavaa! Kelit houkuttelis koirien kanssa juoksemista treenaamaan, mutta ei tässä nyt parane kauheen vauhdikkaita suorituksia edes yrittää. Salille pääsemisen vimmasta puhumattakaan!

Ottaisin nyt mielelläni sellasen neljänkympin kuumeen pariksi päiväksi, kärsisin kunnolla ja pääsisin ihan oikeasti paranemaan. Tämmönen epämääränen puolikuntoisuus on eniten mälsää. Pöh. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti