torstai 3. huhtikuuta 2014

Vaakakielto

Mulla on paino taas ottanu ja jysähtäny aloilleen. Ahistaa ja vituttaa kun oon vahdannu joka päivä vaakaa ja mitään tapahdu. Niinpä joudun vaakakieltoon. Koska mulla on ollu tosi hyvä olo ja "kiinteytynyt" tunne kropassa niin nyt otan ihan suotta ressiä numeroista.

Eli vaaka saa luvan hetkeksi jäädä ja keskitytään taas siihen huolettomaan syömiseen ja elämiseen. Ruoka ei saa aiheuttaa tarpeetonta stressiä ja päänvaivaa, kun siihen ei ole mitään tarvetta. Tiedän mitä, miten paljon ja milloin syödä, joten mun ei tarvitse niin paljoa uhrata siihen varsinaista ajattelua. Ei tarvitse tutkailla ja laskea ja miettiä.

Viime viikolla uudelleen startattu urheilukin aivan varmasti osaltaan vaikuttaa. Vaikka on vasta muutama salikerta alla niin teen kuitenkin aina melko kovaa treeniä ja se vaikuttaa helposti. Pitää vaan muistaa syödä tarpeeksi, ettei keho säikähdä ja lopeta rasvan polttamista. Ruokakertoja en kuitenkaan aio lisätä mikäli olo jatkaa hyvänä pysymistä. Väitän aika tiukasti, että mun kroppa kertoo mulle kyllä paljon jos vaan muistan oikeesti kuunnella.

Jatkan siis kuntoilua ja syömistä parhaaksi kokemallani tavalla. Vaaka joutaa toviksi komeroon ja palaamme sen pariin myöhemmin, kunhan ressi ja vimma päästä puntarille on kadonnut. :)

Kuvassa tän illan ruoka. Salaattia ja possukastiketta
(suikaleita, koskenlaskijaa, sipulia, maustekurkkua).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti