torstai 29. toukokuuta 2014

-20kg kuvinKamerasta loppu akku kesken kaiken, siks vähän kummalliset noi uudemmat kuvat...

4 kommenttia:

 1. Vautsi mitä tuloksia!! Itse olen eilen aloittanut vhh ruokavalion, koska tunnustaudun täysin hiilari-hiireksi :( kuvasi kannustavat minua jatkamaan, vaikka nämä ensimmäiset päivät ovat olleet minulle tuskaa!! Tsemppiä jatkoon!
  Terv nuori äiti x2

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun taistelet sen ensimmäisen pari viikkoa niin sitten alkaa helpottamaan! Alku on aivan kamalaa ja vaikeaa, mutta sen jälkeen sitä saa huomata ottavansa paremman kontrollin itse eikä vaan haahuile sokerinhimon perässä. Muista syödä tarpeeksi rasvoja ettei pääse nälkä yllättämään. Mä olen heikkoa tekoa ja jos mä olen pystynyt tähän niin ihan satavarmasti pystyt sinäkin!

   Poista
 2. Saisinko toivoa että kirjoittaisit muutamia ruoka esimerkkejä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tagilla "ruokapäiväkirja" ja resepteistä löytyy aika paljon jo esimerkkejä. Niitä kyllä tulee tasaseen jatkossakin lisää.

   Poista