sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Ensimmäinen kesältä tuntuva viikonloppu!

Ihan ensinnäkin, kokeilin eilen päälleni farkkuhametta johon olen mahtunu viimeksi enedesmuistamilloin! Nappi meni helposti kiinni eikä hame puristanut. On aina ihan yhtä tajuttoman makee fiilis mahtua johonkin vaatteeseen, jota on vuosia säilönyt kaapissa "sitten kun mä laihdun" -ajatuksella. Ja nyt ne mahtuu!


Eilen käytiin ensin iltapäivästä kattomassa väkivaltaviihdettä Turpakeikan merkeissä. Sieltä suunnattiin Nurmijärvelle Itäpyöräralliin. Vanhojen romukasojen kokoontumisessa viihdyttiin tuttujen kanssa myöhään yöhön asti ja vasta vähän kahden jälkeen pääsin nukkumaan. Sammuin kuin saunalyhty ja heräsin kahdeksalta ihanaan auringonpaisteeseen.Kolmisen tuntia vietetiin nuorimman koiran kanssa leikkimielisessä näyttelyssä, match showssa, jossa valtaosa ajasta vaan makoiltiin nurmikolla omaa vuoroa odottaen. Ei tullut menestystä niin päästiin lähtemään hyvissä ajoin mätsäristä. Matkalla pysähdyttiin uittamaan järvessä kuumassa kelissä kieli maassa läähättävää koiraa, kyllä näytti piristävän!

2013/2014

Käytiin upean ilman kunniaksi syömässä kirjaimellisesti ulkona. Terassilla kiskottiin kitusiimme leikkeet salaatilla ja varmaan kymmenen litran ämpärillinen vettä. Kyllä meinaan aurinko lämmitti! Tänään olis vielä tiedossa lätkämatsia ja illalla grillataan niitä koiranruoka-ribsejä. Ehkä vähän haaveilisin myös salilla käymisestä..


Kaiken tän kruunaa se, että mulla on vielä huomennakin vapaapäivä! Kokonaiset kolme vapaata putkeen, ihanaa! Ja huomennakaan ei pitäis olla lämpöasteista pulaa. :)

1 kommentti: