torstai 29. toukokuuta 2014

Lisää kehityskuvia

Koska kehityskuvat on laihdutusblogeissa parasta, niin laitellaan näitä nyt sitten. Vaikka en sitä itse uskokaan niin kyllä jopa tää reisiosasto kapenee!

4 kommenttia:

 1. "Markkinat on täynnä joka sortin eläimiä joka ikäluokasta, joille vaan yritetään epätoivoisesti saada joku koti. Millon mistäkin syystä. Monelle niistä olisi armeliaampaa mennä monttuun (ihmisen pilaamat koirat kiertoon, ravurinraadot ratsuiksi)."

  Muistatko taannoisen kommenttisi erään Janitan blogissa joka oli myymässä hevostaan. Jäi vaivaamaan kohta: " ravurinraadot ratsuiksi "

  Mikä hitto saa ihmisen ajattelemaan tuolla tavalla? Ja ihmisten pilaamat koirat? Koiriinko ei saa uudestaan luottamusta aikaiseksi. Mieti uudelleen. Laitan nämä pari videota auttamaan ajatteluasi:

  http://m.youtube.com/watch?v=LGc47SPcG8o
  Tälläisestä lahjakkuudesta ja pitkäaikaisesta ystävästä olisi jäänyt kyseisen hevosen omistaja paitsi, sinun ajattelutavallasi.

  http://m.youtube.com/watch?v=HJxn5cZfJaE
  Tässäkin adoptoidut koirat jotka oltaisiin voitu lopettaa koulutettiin uudelleen ja samalla ne opettivat uudelleen ihmisiä jotka olivat tehneet virheitä.

  En halua loukata yms. Pisti vain ärsyttämään tuo ilmaisusi tuossa kommentissa. :)

  M.R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä nähdään taas tulkinnalliset erot. Jos olisi satavarmaa, että jokainen hevosenraakile ja tavalla tai toisella vinksallaan oleva koira sais semmosen omistajan joka todella osaa asiansa niin eihän siinä mitään ongelmaa olisikaan.

   Valitettavan monessa tapauksessa kuitenkin otetaan esimerkiksi pilattu koira eikä osata tehdä asialle hevonhelvettiä. Mikäli koira syystä tai toisesta joutuu kokemaan jatkuvaa stressiä ympäristöstään ja kädettömistä ihmisistä niin taas uuden kodin sijasta olisi koiralle mahdollista armollisempaa lopetus.

   Ongelmaa ei tietenkään olisi jos niitä osaavia ihmisiä riittäisi jokaiselle elukalle. Kyllä mä olen seurannut hyvinkin läheltä esimerkiksi niiden epäonnistuneiden ravureiden matkaa ratsuiksi, toiset hyvällä ja toiset hyvin huonolla menestyksellä. Mä en esimerkiksi itse voisi ikinä ottaa raakiletta, koska en osaisi sille mitään tarpeeksi hyvin opettaa.

   Enhän mä nyt jumalauta ole jokaista uutta kotia vailla olevaa elukkaa pistämässä monttuun, mutta liian moni niistä päätyy vääriin ja epäpäteviin käsiin. Tollanen ihailtava onnellinen loppu kun ei kohtaa likimainkaan kaikkia.

   Poista
 2. Hitsi miten oot saanu kavennettua reisiä? :) Mulla on reidet 65cm ja tuntuu ettei ne kapene :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No musta tuntuu kyllä ettei ne kapene ollenkaan... En oo minkään kehon alueen eteen mitenkään erityisesti tehny mitään. Ruokavalion myötä paino tippunu ja liikuntaa tasasesti koko keholle. Kai ne munkin pullareidet näköjään yrittää vähän kaventua.. :)

   Mä oon tämmönen tasasesti päästä varpaisiin lihoava niin vähän joka puolelta tasaseen tapahtuu se laihtuminenkin. Mutta kyllä, reisi-perse -osasto on se suurin ongelma-alue!

   Poista