sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Pienempi vaatekoko

Eilen kävin vähän vaateostoksilla ennen töitä. En ole mikään kyynärpäätaktiikalla etenevä himoshoppaaja, joten viihdyn kaupoissa aikaisin aamusta, kun ei ole niin paljoa muita.

Toi saman katon alla asuva poikaystäväkandidaatti on jo pitkään marmattanut, että mun pitäis hankkia uusia alushousuja. En ymmärrä mitä vikaa on vaippojen tapaan perseestä lököttävissä pari numeroa liian isoissa alkkareissa?! No ostin. Tuli vaihto koosta 44/46 kokoon 40/42. Olin varma, että nää on kyllä aavistuksen pienet, siis täysin varma. Noh, ei olleet pienet. Istuvat aika lailla just eikä melkeen, ei kiristä eikä purista. Mukavaa! :)

Ostin myös semmosen ilmavan valkoisen kesäpaidan. Kokeilin perinteistä kokoa L, mutta se oli armotta liian iso teltta. Koko M oli oikein passeli. Taas vähän lisää koheni mieliala. Toisesta kaupasta löysin myös hupparin. Normaalisti koko 42 on vähän kiristänyt jostain, nyt päädyin kokoon 40 ja se tuntui oikein hyvältä. Edes hihat eivät kiristäneet lainkaan!


Taisin myös unohtaa kertoa maanantain spa-reissun parhaan asian! Meinaan mun bikinien alaosa oli liian iso. Siis aivan totaalisen liian iso! Ne samaiset housut, jotka mulla on noissa kehityskuvissa (jotka olivat varsin kireät, kun olin isompi) olivat nyt onnettoman löysät päällä. Kauhistelin ja hihkuin pukukopissa samaan aikaan kun vedin ne ylleni! Hihkuin, koska olin siis todellakin laihtunut ja kauhistelin, koska niitä ei saanut mitenkään kiristettyä eikä mulla tietysti ollut muitakaan. :D

Niillä mentiin, kaksin käsin tiukka pito altaasta noustessa. Vedessä niissä huljui monta senttiä tyhjää ja istuvuus oli ihan omaa luokkaansa. Niinpä eilen ostin kahdet uudet. Niillä taisi poistohintaa olla 2,50e/kpl niin ei ihan kauheesti kirpaissut. Ostin sini-valkoiset solmittavat ja punaiset ilman naruja. Säädettäviä yläosia mulla jo onkin kaikissa sateenkaaren väreissä...


P.S. Huomenna salille!!

4 kommenttia:

 1. Kiva tuo keltanen hubbari! :) Ja tuommoset yllärit on kyllä hurjan mukavia, onnea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja se makso hurjat 19,90e! :D Oon aika nihkee käyttämään isoja rahoja vaatteisiin niin toi oli mun hintatasoon juuuust hyvä. En taida ikinä päästä eroon tästä teinivuosilta pinttyneestä farkut-huppari-tennarit -tyylistä..

   Poista
 2. Ihana huppari! Mistä ostit?

  VastaaPoista