lauantai 10. toukokuuta 2014

Tältä mä näytän tänään!

Mä olen alottanut tänään päivän kello kuudelta kuntosalilla. Vähän viiden jälkeen nousin sängystä, söin kermarahkaa omppusoseella ja käytin koirat pissalla. Salilla semmosella "porraskoneella" kipitin 500 askelmaa ja siihen päälle väänsin vähän rautaa solmuun.

Sen jälkeen kävin (taas!) Stadiumissa ja nyt ostin sieltä ton kuvissakin päällä olevan paidan. Sitten heiluin kuusi tuntia töissä, tulin kotiin, tein 20 minuutin pikasiivouksen, kävin ruokakaupassa, juoksutin koiria ulkona, söin ja maalasin pandakarhu-meikin. Tänään on vielä tiedossa tupareiden viettelyä kavereiden luona. Uusi herkuton linja joutuu siis todelliseen testiin. Kääk!

4 kommenttia:

 1. Kylläpä näytät hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän semmonen fiilis mulla olikin eilen. :) Onneksi on päästy palaamaan arkeen, tälleen meikittä ja lenkkivaatteissa ei ole ihan yhtä hehkee fiilis. ;D

   Poista
 2. Siis WAU laihdutitko 30kg!? mulla olisi se edessä! Motivaatio on siinä pisteessä,että nyt tai ei koskaan.. tälläset blogit auttaa tajuumaan,että se on mahdollista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No syksyyn mennessä se 30kg olis tarkotus ottaa pois, nyt on -21kg "vasta" takana.

   Se on erittäinkin mahdollista kun sitä vaan haluaa tarpeeksi ja löytää ne itselle sopivat elämäntavat sen saavuttamiseksi ja joilla jatkaa koko loppuelämä. Hurjasti tsemppiä, alku on aina vaikeinta kaikissa näissä projekteissa kun kroppa huutaa takaisin vanhoihin tapoihin. Mutta sisulla ja päättäväisyydellä hyvä tulee!

   Poista