maanantai 5. toukokuuta 2014

Varovainen startti

Mähän olen hyvin pitkäjänteinen ihminen. Tänään monen viikon sairastelun jälkeen todella ponkaisin itseni takaisin salille ja voi olipas ihanaa! Koska mulla ei ole aikomustakaan sairastella taas pitkään aikaan niin ihan otin sellasen varovaisen paluun salitreenin pariin. Kevyillä painoilla ja ihan vaan pientä poltetta ja hikeä pintaan.

Joo paskat! Koska mä oon mä ja aion olla ihan hirvee muskelimies heti huomenna niin revin täysillä, tietysti. Tein jalkoja hirveellä raivolla, hikeä lens kaaressa ja vasta kun kävin pyörtymisen rajoilla tunsin olevani maalissa. Siihen päälle huojuvin ja tutisevin jaloin kiskoin pari kilometriä soutulaitteella. Että se siitä varovaisesta startista! ;)

Salin jälkeen kävin koirien kanssa metsässä kävelyllä. Koirat sai juosta ja rellestää vapaana, mä keskityin siihen, että jalat pysyy alla...

2 kommenttia: