lauantai 24. toukokuuta 2014

Yhä täällä porskutetaan!

Mulla ei ihan oikeesti ole mitään kerrottavaa tai pätemisen aihetta. Tällä viikolla neljä kertaa salilla, sain eilen polkupyörän (sillä on ajettu heti eilen illalla ja uudestaan tänä aamuna), on otettu aurinkoa, uitettu koiria ja olen syönyt melko kurinalaisesti. Paitsi eilen söin jätskiä, mutta ei paljon paina. Vaakaan en ole suostunut koskemaan.

Olen kehdannut pitää shortseja. Eilen isosta näyteikkunasta tuskailin, että kyllä ne herttinen edelleen lyllyy aika kamalan paljon. MUTTA! Sieltä kaiken hyllyvän alta on jo nähtävissä ne lihaksetkin! Lohduttaudun sillä. Kuulostaa todella tyhmältä, mutta ette usko miten hieno fiilis on kun voi käyttää shortseja ja hameita. Kun reidet ei hankaa yhteen ja sen takia hikoa ja hierry. Melkeen vois pienen onnenkyyneleenkin tirauttaa! Ei sillä etteikö ne osuis yhteen, mutta oikein paksut reidet eivät ota väliinsä lainkaan ilmaa ja sitten hiertyvät ikävästi.

Ajattelin käydä taas laittamassa ripset kesäksi. Kuumalla kelillä ei tee mieli käyttää meikkiä lainkaan ja siihen "ongelmaan" asennetut räpsyttimet on ihan huippuratkaisu! Työajat asettaa pienen haasteen, kun arkivapaita on vähän harvemmin ja työajat on aikalailla täsmälleen samat kuin noissa paikoissa, jotka ripsiä tekee. Ja tietysti sitten niille päiville ei ole aikoja. Noh, elämä on!

Mutta ei siis mitään kovin ihmeellistä. Blogikeskittyminen on aikalailla koirien puolella, kesä kun on parasta aikaa koirien kanssa! Ihanaaa! :)

Mun lemppari kesäpaita on tommonen riepu. Uuden
vastaavan tarttis, mutta ei ole tullut vastaan.. :(

2 kommenttia:

  1. Tuo reisiongelma on mullekkin kovin tuttu "entisestä" elämästä. :) Nytkään ei yhtään hierrä vaikka koko päivän olen hameessa tehnty puutahra töitä tuola +30 asteen lämmössä! Niin ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vain kohtalotoverit ymmärtävät sen tuskan. :D

      Poista