keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kaikki ihan jees

Voi tätä hiljaiseloa! Mulla olis asiaa ja kerrottavaa ja kuvia ja vaikka mitä, enää ei puutu kuin sitä aikaa tunkea se kaikki tänne! Nyt Salkkareiden verran istun sohvalla, sitten kirmaan koirien kanssa lenkille ja sieltä suihkun kautta nukkumaan.

Mutta hyvin täällä rullaa edelleen. Koska on kesä niin jäätelöä ei lasketa kielletyksi herkuksi, kesä suorastaan vaatii syömään jätskiä! Toisinsanoen kyllä, jätskiä menee viikottain. Eikä morkkista yhtään, koska muuten syömiset on pysyneet balanssissa ja olo on vallan mainio.

Mä oon viime kesästä asti halunnu kokeilla seisoa käsillä tukea vasten. Mutta koska musta on tullu aikuinen ja nössö niin se on sitten jotenki jääny. Toinen syy on se, että tiesin saavani siitä kipeän pään ja huonon olon. Kakarana pysty vatkaamaan kaikissa huvipuistojen laitteissa miten päin tahansa, mutta muutama vuosi sitten huomasin, että jopa vuoristoradassa tulee paha olo. Siis oikeesti sellanen mä yrjöön ihan just -olo.

Koskaan en oo pystyny istumaan junassa tai bussissa selkä menosuuntaan ilman huonovointisuutta. En tiedä onko jotain siihen liittyvää joka on sitten iän myötä pahentunu, mutta mitenkään päin ei voi enää kieputtaa. Siitä huolimatta veivasin jalat taivasta kohti! Heti alko tehä mieli kokeilla kärrynpyöriä ja sen semmosia.

Nyt istun sohvalla ja edelleen on ihan helvetin paha olo. :D Hurraa!

2 kommenttia:

  1. Jee, susta tulee mulle acrokaveri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oota mä eka harjottelen vähän yksinäni. Tänä aamuna salilla huojuin taas jalat kohti kattoa, eikä tullu ees kovin paha olo!

      Poista