torstai 19. kesäkuuta 2014

Kirjoitus numero 200 - Onnellisuudesta

Tämä on tämän blogin kirjoitus numero 200. Sen kunniaksi haluaisin vain kertoa, että olen aivan valtavan onnellinen. Harteilla on kamalasti muuttoväsymystä ja rahahuolia, mutta suurimpana tunteena on vain onnellisuus. En ole urheillut säännöllisesti, mutta olen sikailun jälkeen palannut syömisissä arkeen (p.s. saa muuten juosta pissalla ihan jatkuvasti kun viikossa kerätyt nesteet on lähteny poistumaan!) ja olo on pitkästä aikaa mitä mainioin.

Olen seikkaillut koirien kanssa metsissä ja hiekkakuopilla. Olen tehnyt kiloittain salaattia ja lisukkeita sen kanssa. Syönyt monen monta purkkia kermarahkaa ja raejuustoa. Nukkunut omassa sängyssäni, istunut uudella sohvalla ja kuorsannut pitkiä yöunia. Olen ollut työpaikalla ihan liekeissä ja tehnyt parhaani.

Tänään teen salaatti-iltapalan jälkeen karppilettuja, jotka aion nauttia kera ämpärillisen kermavaahtoa ja marjoja. Mikäli missio onnistuu on kuvatulva taattu!

Minä olen onnellinen. <3

Rakas kolmen kopla. <3

2 kommenttia: