sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

No tullaan, tullaan!!


Tämmösiä alettiin täällä huutelemaan, niin ajattelin käydä ilmottautumasa paikalla! :D Loma alkoi ja toistaiseksi se on ollut kaikkea muuta kuin rentouttava, en tajua mihin kaikki aika kuluu?! Eilen aamu alkoi ulkoiluttamalla koiria, sitten ulkoilutin hevosta, sitten läväytin naamalle kilon meikkiä ja laitoin mekon (kyllä, MEKKO! MINULLA!) päälle ja suuntasin häihin.

Häissä oli ihan huippuhyvää ruokaa. Söin salaatteja, kalaa (nam!) ja possua. Siellä oli kokonaisena se sika esillä, aika hurjan näkönen mötkäle! Sori herra possu, mutta olit hyvää... Ja tottahan toki siellä sitten sitä kakkuakin meni. Sekin oli hyvää. Juhlapaikalta yöllä sitten seurakunta jatkoi baariin ja onpa vaikee arvata kuka oli kuskina!

Aamulla heti viiden jälkeen pääsin nukkumaan, heräsin ennen kymmentä ja nyt puoli kahdeltatoista sängystä nouseminen on edelleen suunnitteluasteella. Sitä pitäis taas viedä koirat juoksemaan, sitten olis vuorossa pikkusiskon rippijuhlat ja sitten vielä sitä heppasen hoitoa. Ihanan rentouttavaa tää lomailu.. Onneksi kaiken kruunaa se, että huomenna pitäis hevostelun jälkeen ottaa pikataival Joensuun kupeeseen täältä etelästä. Kyllä rentouttaa niin helvetisti. :D

Mitä jos tehään silleen, että mä vielä tänään siellä rippijuhlissa saan porsastella suuhuni mitä haluan ja sitten virallisesti alkavan neljän viikon loman ja uuden kuukauden kunniaksi syödään kunnolla ja urheillaan oikeen kunnollisen kaavan mukaan? Kuulostas mun mielestä aika lailla diililtä. Alkuviikosta kävin muuten puntarilla ja näytti numeroita 77 kg. Et emmä sit ollukaan sitä vähintään sataa kiloa lihonu.

Deal?

2 kommenttia: