tiistai 17. kesäkuuta 2014

Valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä!

Ihan hetki vielä! Tässä on nyt ollu muuton takia ihan helvetinmoista härdelliä päällä, mutta ihan kohta mulla alkaa loma ja sitten mulla on taas aikaa. Kaikki on mennyt aivan selälleen syömisten osalta ja oon lihonu ehkä vaan sata kiloa. Onneks mulla ei ole enää vaakaa..

4 kommenttia:

 1. Kyllä se siitä! Itsekin vetelin tuossa reilun viikon verran roskaruokaa (pizzaa, kebua, hampparia..) ja alkoholiakin kului. Pari pussia sipsiäkin tuli vedettyä... Tänään uskalsin viimein käydä katsomassa mitä vaaka sanoo, ei ollut kuin +500g! :D Aamulla oli olo kamalan iso, ajattelin että ois vähintään 2,5kg tullut lisää. Kummasti olo keveni kun vaakalukema ei ollutkaan ihan niin paha. Kanattaa hankkia se vaaka, ei se aina oo vihollinen! :D t. Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rohkaisusta! Aika tutun kuulosen rallin oot vetäny. ;) En tosin alkoholia ole nauttinut, mutta jätskiä senkin edestä! Mutta kyllä paluu ruoka-arkeen maistui ja tuntui ihan mielettömän hyvältä <3

   Poista
 2. Itelle oli vaikea antaa anteeksi noita repsahduksia ja sen seurauksena koko ruokavalio meni taas vanhaan,mutta nyt on oppinu,että kyllä sieltä "suosta" taas noustaan ja tollaset ei tuo sitä 10kg takasin,ku muistaa palata takas ruotuun.
  Ja ne morkkikset oli ihan kamalia. Tuntu,että kaikki meni pieleen!
  Onneks noista oppii ja pitäähän sitä välillä repsahtaa,että muistaa mihin EI palaa enää,ku tulee niin pahaolo. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli aikasemmin ihan toi sama juttu. Mutta viime syksynä kun alko tää "lopullinen" muutos niin sitä tajus, että vaikka välillä menee kaikki aivan perseelleen niin se ei kaada loppuelämän projektia mihinkään suuntaan. Ja kyllä, olotila oli aivan omaa luokkaansa.. Nyt alkaa tasaantumaan ja tuntumaan aika normaalilta. :)

   Poista