sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Voihan vehnäjauho!

Perjantaina olin tuttavien luona juhannusta viettämässä. Pelattiin polttopalloa ensimmäistä kertaa sitten kouluaikojen ja itse edustin pelaajajoukon ehdottomasti nuorinta ja selvintä päätä. Nauru raikasi ja meinasin saada ihan kauheen päänsäryn siitä nauramisen määrästä. Ihan hillittömän hauskaa!!

Valitettavasti myös vatsa tuli kipeäksi, tosin vasta seuraavana päivänä ja siihen oli syyllisenä ystävämme vehnäjauho. Niistä tehdyt letut kyllä maistuivat oikeinkin hyvältä kermavaahdon ja mansikkahillon kanssa, mutta eilen kyllä tunsi ahtaneensa vehnää vatsan täydeltä. Maha ei mene koskaan sekaisin, mutta kouristelevat kivut olivat taas ihan omaa luokkaansa. Ja kun se pistävä kipu alkaa niin siihen ei auta yhtään mikään. No sitähän saa mitä tilaa. :)

Kahden vuoden heppailutauko sai täyskäännöksen tällä viikolla, kun sain kahdeksi viikoksi vastuulleni pitää heppaisen hengissä. Eilen seikkailtiin metsässä melkein kaksi tuntia ja tänään ratsastin ilman satulaa liki tunnin. Kyllähän ne sanoo, ettei ratsastus ole mitään oiketa urheilua, mutta miten mä olen päästä varpaisiin aivan helvetin kipeä?!

Koko keskivartalo on kuin kovemmankin core-tunnin jäljiltä, pakara-reisi -osastosta puhumattakaan! Enkä mä edes osaa ratsastaa silleen oikein. Kunhan vaan hölskyn kyydissä ja yritän olla vaikeuttamatta hevosen liikkumista ainakaan kovin paljoa.

Eilen käytiin koirien kanssa vähän reilu kahden tunnin ja päälle 11 km kävelylenkillä. Ei pidetty mitään kiirettä ja nautiskeltiin tyhjistä kaduista. Mun pitäis opetella kävelemään isommalla askeleella, koska mun lonkat on tosi huonossa jamassa nyt. Sen huomaa parhaiten vihdoin kun on istunut tovin tommosen ison hevosen (Väiski painaa hei 700 kg!!) selässä ja lonkkia joutuu venyttämään uuteen asentoon.


Pitäis nyt ahkerasti pyöritellä ja venytellä lonkkia. Liikkuvuus on tällä hetkellä todella heikkoa tasoa ja ihan jo askeleen pidentäminen tuntuu lonkissa hyvin epämukavalta, venyttäminen ihan tosissaan kivulta. Kankeista takareisistä ja sen semmosesta puhumattakaan. Liikkuvuudeltani olen kaiken kaikkiaan noin 95-vuotiaan tasolla!

Heppailut jatkuu taas ensi viikolla. Ja hei, enää neljä työpäivää ja sitten alkaa loma! Jeeee! :)

1 kommentti: