sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Hyvästien aika...


Tähän sitä nyt sitten on tultu. Rintaa puristaa ja mieli on vähän raskas, mutta kuten elämässä aina, niin kyllä tästäkin jotenkin selvitään. Onneksi on koirat jaloissa pyörimässä niin ei ole mitään mahdollisuutta jäädä paikoilleen rypemään suruissa. Hei hei, Kesäloma, olit kiva. <3

Eihän se kesäloma ihan nyt ruusuilla tanssien sujunut. Ensimmäisen viikon stressasin rahahuolia, toisen viikon olin kipeänä, kolmannen hoidin yötäpäivää leikattua koiraa. Silti päällimmäiset fiilikset on oikein mukavat. Aurinko on tykittänyt viimeiset kaksi viikkoa ihan täydeltä terältä, olen ottanut aika kivaa väriä pintaan ja hei, onhan mulla kuitenkin kiva työpaikka mihin palata! Harmi vaan, että se on ihan megahuipun työkaverin kanssa läpsystä vaihto kun on hänen vuoronsa kirmata kesälaitumille. Voi tätä ikävän määrää!

Tänään valmistelin paluuta arkeen. Siivosin koko sotkuisen yksiöni. Valtaosan lomasta täällä on käyty vaan nukkumassa tai hirveellä vauhdilla pistetty kamat kasaan (tai tuotu niitä takaisin tänne) ja taas suunnattu johonkin ja se kyllä näkyi. Ihan julmettu kaaos siis. Pikkuinen luukku on nyt lattiasta kattoon puhdas ja siisti, täällä on jopa mukavaa olla!

Paluu arkeen tarkoittaa myös merkittäviä muutoksia pukeutumisessa. Jos en ihan hirvittävästi valehtele niin en ole käyttänyt oikeita rintsikoita koko loman aikana kertaakaan. 98% ajasta on vietetty bikineissä ja se loppu 2% urheiluliiveissä. Olihan helevetin metka fiilis vetää ihan oikeet liivit päälle, huhhuh! Ei bikineitä kuitenkaan kovin pitkälle heitetty, eihän se kesä tähän kuitenkaan lopu vaikka loma loppuukin!

Treenikassi on myös pakattuna. Huominen aamu on varattu koirien kanssa lenkkeilylle, joten uuden aktiivisemman ajanjakson aloitan jo tänään. Tarkoitus on ilta-auringon lämmössä fillaroida salille ja yrittää muistaa mitä siellä pitikään tehdä.

Haikeudesta huolimatta mulla on oikein kiva fiilis! Kesäloma on ihan kiva, mutta ei mun arkikaan huonoa ole. <3


P.S. Muistakaa kurkkia myös Instagramia, löytyy nimimerkillä jonnavain! Siellä on myös niitä superihania lammasvideoita, kun en niitä saa koneelle siirrettyä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti