maanantai 28. heinäkuuta 2014

Ja niin koitti arki!

Eilen testasin ton matkan salille pyöräillen. Matkaa tulee 6,7 km suuntaansa, eli lyhyellä matikalla ja pyöristäen 13,5 km kaikkiaan. Mapsista katoin reitin ja arvioidun matka-ajan, joka oli 23 minuuttia, mutta koska mulla ei ole aikaa semmoseen niin poljin sivun kahdeksaantoista. Leudossa tuulettomassa kesäillassa kulkee aika mukavasti. :)

Jo edellisellä pyöräretkellä koeajettu pyörälaukku pääsi jälleen mukaan. Kaikki salikamat mahtui sinne näppärästi, joten hankalaa reppua tai laukkua ei vieläkään tarvittu, hurraa! Koska tuli fillaroitua aika tehokkaasti niin oli oikein hyvä lämpö päällä, kun pääsin salille. Ei muuta kuin rautaa kätösiin ja vääntämään käsiä ja olkapäitä. Puristin ajallisesti aika tiukan setin ja hurautin takaisin kotiin. Oli muuten voittajafiilis!


Yllä näette näkymän, joka avautuu mun parvekkeelta. Vihreetä, aurinkoa ja mun oma rakas mussukka valkoinen peltiratsuni! Työvuoro alkaa vasta klo 12.15 joten on hyvin aikaa totutella tähän kummalliseen työarkeen taas, mutta hyvällä fiiliksellä! Voi rauhassa ettiä työpaitaa jostain kaapin uumenista ja vähän laittautua työkuntoon. Sitten käydä juoksuttamassa koiria ja kipaista kaupan kautta eväät töihin.

Että tässä tätä mun suurta lomaltapaluun tuskaa. Uusi väkisin opeteltu positiivisempi asenne ei anna tilaa sille kiukuttelulle ja kiroilulle. Sen sysääminen pois mielestä helpotti oloa kummasti ja kaikki näyttää paljon valoisammalta heti!


P.S. Käsiin sattuu jo nyt..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti