maanantai 14. heinäkuuta 2014

Lomailu ei ole mun juttu

Sairastelu meni ohi alle viikossa. Lieköhän muutosta ja raha-asioista johtuva naurettavan iso stressi olis lauetessaan pistäny koko kehon ympäri?

Mutta tosi on, lomailu ei sovi mulle. Sen jonkun tietyn rutiinin puuttuminen, tässä tapauksessa työn, tekee musta vetelän ja aikaansaamattoman. Muuttokamoja olis edelleen monta laatikollista purkamatta parvekkeella enkä saa eväänikään liikautettua niiden hyväksi. Päivät menee tekemättä yhtään mitään, jos nyt kirjojen lukemista ei lasketa.

Pientä kotijumppaa olen nyt onneksi saanut aikaiseksi väännettyä. Vanhin koira on tosiaan leikattu viime torstaina ja käytännössä tuijotan sitä 24/7. Se on niin raivostuttava venkoilija, että edes kauluri ja kuonokoppa yhdessä eivät estä sitä räpeltämästä leikkaushaavaa. Vippaskonstien sijaan olen päättänyt uhrata nyt lomastani ison siivun ton koiran paranteluun.

Tämän viikon vietän Nurmijärvellä talonvahtina ja koiranhoitajana. Onneksi on omakotitalo ja iso aidattu piha, kerrostaloelämä viiden koiran kanssa olis ihan oma lukunsa. Ja sitäpaitsi siellä on koirille oma uima-allas! Toivon siis itselleni aurinkoisia kelejä, niin isolla pihalla saa veivattua vähän reippaammankin jumpan ilman että tarvitsee irrottaa katsettaan leikkauspotilaasta.

Todelliset karppaajat saavat diabeteksen pelkästä ajattelusta, mutta mun aamurahkasta tuli ihan mielettömän hyvä. Heitin tehosekottimeen kolme purkkia kermarahkaa, purkin ananasta ja kolme banaania. Mun nykyisille makutottumuksille melko makea pläjäys (taidan ens kerralla laittaa enemmän ananasta ja vähemmän banskua), mutta kyllä oli hyyväää! Ihan kuin jotain jälkkärirahkaa. Nam! Ja tosta tulee koko iso ämpärillinen rahkaa, riittää monelle aterialle (tai monelle hengelle) syötävää.

Loma on jo onneksi puolessa välissä ja kohta pääsee takaisin töihin! Uujea!

4 kommenttia:

 1. Hei!Blogisi löytyi sattumalta viikko sitten ja minun täytyi lukea se sitten ihan kokonaan alusta asti.Hyvää tekstiä jonka avulla sisäistin monta juttua ja tuntuu sille että en stressaa oman painon pudotuksen kanssa läheskään niin paljon kuin aiemmin.Olin ihan mielettömän väsynyt ja turvoksissa ja olen tässä pienessä ajassa saavuttanut paremman olon tekemällä hyviä valintoja syömisten suhteen.Nyt sitten innolla odotan jatkoa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Mihinkäs meillä tässä kiire, koko loppuelämä aikaa hienosäätää niin ruokavaliota kuin kehoakin. Tärkeintä ja vaikeinta on ottaa se ensimmäinen iso harppaus oikeeseen suuntaan. :)

   Poista
 2. Moi, mitä toi kermarahka on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. S-ryhmän kaupoissa myytävä maitotuote, vähän ku maitorahka mutta 10% rasvaa. Ei ole niin kitkerää kuin maitorahka ja enemmän energiaa.

   Poista