tiistai 29. heinäkuuta 2014

Ruho liikkeelle!

Vissiin vähän toi sunnuntain puserrus osu ja uppos tonne hauikseen. Kädet joutuu liki väkivaltaa käyttäen painamaan suoriksi, sen verran tahtois toi "lihas" kiristää vastaan! Eilen kävin koirien kanssa vähän käppäilemässä metsässä (sitä perinteistä, koirat juos ja minä vaan tallustelin) ja kotona sitten vähän venyttelin ja taivuttelin.

Selkä on pysynyt nyt todella hyvänä. Kipuja ei ole ollut ja mihinkään suuntaan vääntely ja taivuttelu ei satu. Korkeintaan on se tunne, että joku siellä edelleen kiristää eikä liiku ihan just silleen kun pitäisi. Mutta ainakaan ei satu! Tästä intoutuneena päätin kokeilla venkoilla itseni siltaan joku aika sitten. Se onnistui jotenkuten, joten sitä olen tasaseen muistanut kokeilla ja kaikkia muitakin selkää mutkalle runnovia juttuja. Liikunnalla liikkuvaksi!


Eihän se nyt ihan voimistelijoiden tasoa ole, mutta 95-vuotiaan keholla suoritetuksi hyväksytään tämä nyt tähän hätään! Liikkuminen muutenkin tuntuu taas pitkästä aikaa ihanalta! Huomiseksi on sovittu lenkki kaverin kanssa illalla, pääsee koiratkin reippaalle pitkälle lenkille. Olis tarkotus myös vetää yhdessä vähän jalkatreeniä joku päivä. :)

Tää on niin tasan mua.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti