keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Trekin kanssa treffit

Kiltisti se on odottanut pyöräkellarissa nyt liki koko kesän. Kaivoin kaunokaiseni esiin ja harmikseni totesin takarenkaan epämiellyttävän tyhjäksi. Kurvasin polkupyöräliikkeen kautta ja pyysin sediltä apua, hetken päästä oli renkaat täynnä ilmaa ja kyllä rullasikin kevyesti!

Kävin ostamassa pyörälaukun, edes mun budjetti ei kaatunu siihen 18e sijotukseen. En voi sietää mitään vyölaukkuratkasuja ja tämmösellä +30 kelillä ei huonostikaan houkuttele heittää reppua selkään. Laukkuun pakkasin pari litraa vettä, lompakon, avaimet, korvat peittävän pannan (uskokaa tai älkää, mun pää kipeytyy myös näillä lämpimillä keleillä kun korviin tuulee tarpeeks kauan..) ja puhelimen laitoin semmoseen koteloon joka normaalisti laitetaan tarralla käsivarteen, mutta rumien rusketusrajojen välttämiseksi kiinnitin sen pyörään. ;) Hyvin ylsi silti nappien johto korviin asti!


Ja kuten arvasin niin lämpöasteista huolimatta puolessa välissä matkaa jouduin peittämään korvat pannalla. Ei harmainta aavistusta mistä se johtuu, mutta kun käy pienikin viima korviin niin lopulta koko päähän koskee niin paljon, että meinaa yrjö lentää. Kivun määrä on jotain ihan naurettavaa. Joskus talvella oon ratsastanu pelkkä kypärä päässä suojaamatta korvia niin lopulta liki pyörryin ja tajuttomuuden rajamailla ryömin pitkin tallinpihaa ja oksentelin. Kun korvat on suojattu (ei siis tarvitse olla koko pää, korvien suojaaminen riittää) niin ei ole mitään ongelmaa. Mussa on joku valmistusvirhe..

Korvat piilossa matka sujui mukavasti. Musiikki pauhasi, aurinko lämmitti, ihana trekki rullaili kevyesti ja saatana että reisiä hapotti ylämäissä. En ole kuulkaa ystävät missään kovin kehuttavassa kunnossa! Semmosta aika tasasen tappavaa tahtia kuitenkin junnailtiin ja nyt olo on oikein kiva. Olin päässyt ihan kokonaan unohtamaan miten kiva fiilis urheilusta tuleekaan! :)

Uudet shortsit ja maailman rumimmat polvet! :D


Megahelteillä ei ole ruokahalusta tietoakaan. Hengissä on pysytty pääasiassa rahkalla (kermarahkaa ja ananasta) ja avokadolla. Pienistä määristä siis paljon energiaa kun ei tahdo mikään maistua. Niin ja hei, muistakaa juoda paljon vettä!! Multa se tahtoo unohtua ja sit tulee aika kurja olo..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti