sunnuntai 24. elokuuta 2014

Kehityskuvi(st)a

Mä aina aika ajoin harkitsen poistavani noi kehityskuvat julkisesta levityksestä. Tämmösessä läskiprojektissa kun ei ole pelkästään kyse siitä, että jee nyt laihdutaan ja ehkä joskus näytetään hyvältä! Tässä on kyse myös siitä, että sitä on joskus päästänyt itsensä todella rumaan kuntoon. Joskus on hankittu syytä sille laihduttamiselle ja sitä totuutta ei kaunistele yhtään mikään. Se hävettää ihan suunnattomasti.

Kirjotan aiheesta julkista blogia omalla naamallani. Olen pyrkinyt olemaan mahdollisimman avoin ja rehellinen, kehityskuvissa olisi aavistuksen haastavaakin huijata. En tiedä kuinka moni mulle ihan täältä oikeasta elämästä tuttu ihminen tätä lukee (käsi ylös, vaikka nimettömänä!), mutta en sitten koskaan pystynyt tätä blogia esimerkiksi Facebookissa jakamaan, vaikka niin uhosin tekeväni -20kg:n kohdalla.

Toisaalta mä ajattelen kehityskuvien avoimen jakamisen niin, että tälläsenä kuvien räpsimisen kulta-aikana kuka tahansa vois räppästä musta biitsillä tai missä vaan kuvan ja naureskella sitten sille. Ei nykyään ole kukaan turvassa missään. Omissa kuvissa saan sentään lätkästä tarran naamani päälle kun ilme on kamala! Ja kuitenkin ne kehityskuvat on blogien parasta antia.

Ehkä vielä jonain päivänä pystyn antamaan itselleni anteeksi kaiken sen läskin kerryttämisen. Vaikka leijun pilvissä hyvän fiilikseni kanssa niin ehei, sitä lähtöpistettä en ole koskaan unohtanut. Enkä edes yritä unohtaa!Kahden viimeisimmän kehityskuvan välillä en juuri edes näe eroa, mutta 3,6kg niiden väliltä on hävinnyt - ja kesärusketus tullut tilalle! :D Näköjään tasaseen päästä varpaisiin lihoava myös laihtuu yhtä tasasesti. Höh.

Kesäkuu / Elokuu

Nyt kun on tarpeeksi masisteltu läskien äärellä, niin tänään olis taas vuorossa vähän rappujen tarpomista! Ei anneta läskimasistelulle ylivaltaa vaan keskitytään välillä sen paremman kunnon metsästämiseen. Ja sekös mulle sopii! :)

4 kommenttia:

  1. Wau, näytät todella hyvältä! Eroa huomaa vatsan kohdalla. Nostan hattua kun rohkeasti kirjoitat omilla kasvoilla.
    Riikka

    VastaaPoista
  2. Oot ihan älyttömän hyvässä kunnossa ja mielettömän työn oot tehnyt!! Iso, iso hatunnosto!!! :)

    VastaaPoista