torstai 14. elokuuta 2014

Kuvia puhelimesta

Mulla ei ole oikeastaan mitään sen kummempaa tiedotettavaa, niin tyhjentelen muutaman kuvan tänne puhelimesta. Syömiset on ruodussa ja treeni kulkee. Ei siis mitään valittamista ainakaan, päinvastoin! :)

Ainakin olen todistettavast käynyt salilla!

Hikoileva possu.

Salaattia ja kermaista kasvissotkua.

Mummolassa aamupalaksi salaattia ja uunilohta.

Kermarahka-banaani-mustaherukka -rahka. Nam!

Serkun 6v-synttäreiden kakku. P.S. En sortunut synttäreillä herkkuihin!

Aamunrutiineja. Hörökorvat odottaa ulospääsyä ja mä olen muodin edelläkävijä.

Toisenkin kerran on käyty.

Tämän päivän naama.
Viikko on taas hurahtanut vauhdilla ja huomenna on TAAS perjantai?! Toki olen töissä vielä lauantainkin, mutta en tajua millä vauhdilla nää viikot oikein juoksee. Sopivassa suhteessa sekä reipasta että rentouttavaa viikonloppua kaikille! :) Mä yritän taas keksiä jotain ihan oikeeta asiaa tänne..

2 kommenttia:

  1. SÄ oot tosi hyvässä kunnossa! Ihan unelmavartalo :) Ei voi kun katsella kateellisena ja tulla joku päivä vielä perästä ;)

    VastaaPoista