torstai 7. elokuuta 2014

Seiskavitonen alitettu!

Toissapäivänä pelattiin 1,5h sulkapalloa. Oman haasteensa mukaan toivat jaloissa juosseet koirat, jotka yrittivät saalistaa joko palloa tai mailoja. Sai myös ketteryyshaasteen, kun koitti olla kompastumatta millon mihinkin koiraan. Sulkishikoilu kuitattiin vetämällä jätskipaketti puoliksi. Plus miinus nolla!

Eilen käytiin reilun tunnin kävelyllä koirien ja ystävän kanssa. Sen jälkeen fillaroin salille ja sieltä jaksoin vielä suhata kotiinkin. Olin herännyt ennen kahdeksaa aamulla, mutta vielä yhdentoista aikaan illalla olin täynnä virtaa ja koitin keksiä lisää tekemistä. En kehdannut alkaa imuroimaan siihen aikaan (vanhassa kerrostalossa kun aivastuskin kuuluu ylimmästä kerroksesta alimpaan..), joten koti siivotaan tänään liikunnallisen vapaapäivän kunniaksi. Tai ihan korkeintaan vien koirat riehumaan metsään.

Ja kyllä, seiskavitonen alitettiin tänään hiuksenhienosti lukemin 74,9 kg. Mä tajusin, etten ole koko aikuisikänäni painanut näin vähän. Hurraa!!

7 kommenttia:

 1. Onnittelut etapista! :) Jos tässä itsekin saisi ravisteltua niskasta aloittamaan taas yhden lukemattomista laihdutuskuureista. Extrabonus-haasteen tuo työpaikka. josta saa rasvaista, epäterveellistä ja helposti saatavissa olevaa roskaruokaa ja suklaata puoleen hintaan. -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpö höpö mitään kuureja. :) Aika harvoin ruoissa se rasva on ongelma (paitsi prosessoidut kasvirasvat ja "kevyttuotteet") vaan se ravinteiden kokonaissaannin kallistuminen sokereiden puolelle. Kyllähän sitä joutuu tekemään eväitä enemmän kuin ennen, kun mitään eineksiä en enää syö eikä nykyisessä työpaikassa (onneksi) ole ruokalaa jossa sortua höttöön. :) Itsekuria ja ravinnerikasta ruokaa vaan ni hyvä tulee!

   Poista
  2. Eikä sulla ole kauhean paljon semmosia työkamuja, jotka puputtais roskaa vieressä. ;)

   Poista
  3. Eiku yks esimerkiks on semmonen joka on pelastanu mut monena heikkona hetkenä <3

   Poista
 2. Näytät todella hyvältä ja sutjakalta! Onnea etapistasi! Olen seurannut blogiasi tiiviisti ja itsekin tehnyt elämäntaparemppaa, ja saan yhtä suuret kiksit muiden onnistumisista kuin omistani!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Ite kanssa saa muiden blogeista lisämotivaatiota kun näkee miten upeeseen kuntoon ihmiset niin halutessaan saavat. :)

   Poista