sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Ja yhtäkkiä sujuu taas - tyhjäpäistä onnellisuushöpinää

Positiivisuus ja Panadol Hot potkivat yhdessä tuumin nielutulehdukseen vauhtia ja olo alkaa olla melko mainio, nielukin näyttää jo liki normaalilta. Vaikka olinkin loppuviikon töissä niin otin ihan iisisti enkä esimerkiksi purkanut pakastekuormia tai tehnyt muuta tyhmää jolla asettaa parantuminen vaakalaudalle. Viikon lepo ja lääkkeet tuntuu tehneen tehtävänsä ja uskallan jo varovaisesti suunnitella treenin alottamista taas hiljalleen. Okei toi hiljalleen -sana on aika vitsi.

Parantumisen myötä näköjään myös puhelimesta jaettu nettiyhteys kelpaa koneelle ja pääsin ihan läppärille kirjottelemaan tätä. Kesällä päivitin itseni avoliitosta kolmen koiran yksinhuoltajaksi ja muutettiin "lapsosten" kanssa isohkoon yksiöön. Löytyy oranssi kylpyhuone suoraan 70-luvulta ja täydellisenä vastapainona ihan valtava juuri remontoitu lasitettu parveke.

Omistin sillä hetkellä tasan sängyn ja pari lipastoa. Tori.fi on ollut ahkerassa käytössä ja meidän pikkuinen koti alkaa olla jo aika mukava - mun makuun. Joku sisustaja sais tästä slaagin, mutta tällä laumalla tää on juuri paras mahdollinen. Sohva ostettiin Torin kautta, koska mulla ei ollut minkään asteen intressejä sijottaa ihan uuteen. Tässä taloudessa ahkerimpia sohvankäyttäjiä on koirat ja ne onneks on oikein tyytyväisiä myös käytetyn sohvan kanssa. Myös megapaksu tumma nukkamatto löytyi muutamalla kympillä Torin kautta. Siitäkin nauttii eniten koirat, tälläkin hetkellä yksi kolmesta retkottaa matolla ketarat oikosenaan. <3

Hankintojen tärkeys- ja hankintajärjestys on sama kuin edellä. Niiden jälkeen olen koko kesän metsästänyt Torista baaripöytää ja siihen paria tuolia. Pieneen kotiin pieni pöytä! Hankinta osottautu odotettua hankalammaksi, mutta eilen aamulla sen sitten löysin ja iltapäivällä haettiin pöytä kotiin. Se sopii mun pikkuruiseen kotiini täydellisesti! Tässä mä nyt vietän ensimmäistä yhteistä aamua uuden kalustoni kanssa, ensin söin tässä aamupalaa ja nyt juon teetä ja Spotify soittaa mulle ihania biisejä. Yksi koirista makaa tuolin vieressä, pystyn silittämään sitä varpaillani. :)


Koin myös eilen illalla suurta onnea, kun oli ensimmäinen saunavuoroni tässä taloyhtiössä. Tykkään saunomisesta ja viimeksi ehkä joskus kesän alussa on tullu käytyä saunassa. Ei sillä, ehkä noi kesähelteet ei ole sitä parasta aikaa saunoa, mutta on sitä ollut ikävä. Vaikka tää talo on vanha, niin juuri kesällä tehty ulkopintojen remppa saa tän ulospäin näyttämään liki uudelta ja ei ole kyllä valittamista noissa saunatiloissakaan! Tuskin on meinaan montaa vuotta ehtinyt kulumaan sauna- ja suihkutilojen remontista. Kaikki on niin vaaleata ja puhdasta ja ehjää ja siistiä ja hienoa. Saunan katossa "tuikkivat tähdet" luovat sinne aivan ihanan valaistuksen ja oivoi - johan oli luksusta pitkästä aikaa. <3


Kohta olis tarkotus lähteä koirien kanssa ulos. Perinteisesti heitän vaan koirat konttiin, ajan paikkaan X isojen peltojen laitaan, avaan kontin ja sanon "Vapaa!" jonka jälkeen voin kaikessa rauhassa käppäillä ja katsoa kun koirat leikkii ja riehuu. :) Iltapäivästä on virkistyspäivän muodossa ohjelmaa ihanien työkavereiden kanssa ja sitä myöten alkais olemaan tämä viikko pulkassa.

Pikkutyttöjen (ja mun) idolia lainatakseni:


Kun aamulla herään, Mä tuntee voin sen, Tää on kaunis päivä, Mä oon onnellinen. Sama mulle vaik satais, Taivas ois pilvinen, Tää on kaunis päivä, Mä oon sopivasti onnellinen.

2 kommenttia:

  1. Tää sun blogi on kyllä huikee menestystarina! Luen innolla joka jutun, jatka samaa malliin :) Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Nyt on taas tolkuttoman hyvä boogie! :)

      Poista