torstai 18. syyskuuta 2014

No ei nyt suju!

Aikasemmin netin jakaminen puhelimesta koneelle onnistu sujuvasti ja yhtäkkiä ei enää toivoakaan?! Miten normaalit ihmiset pääsee internettiin..? :D

Teknisten vaikeuksien lisäksi ei nyt suju oikeen noin muutenkaan. Sunnuntaina ihan teräsmiesolo ja maanantaiaamuna oli ihan täys helvetti irti. Yöllä nous kuume ja poksahti aika repivä nielutulehdus päälle. Ei nokka tukossa, ei yskää, pelkästään kirkuvan punanen ja kipeä nielu.

Hain sitten lekurista pari päivää parantumisaikaa ja tiistaina kuume olikin poissa. Mutta kipu nielussa oli ja pysyi. Hengittämisestä lähtien kaikki aiheutti suurta tuskaa ja sama pelleily jatku eilen ja paheni vaan kohti tätä päivää. Jouduin kivun takia jo itkua tihrustaen taipumaan ja kaatamaan kurkkuuni Panadol Hottia. Se on niin tajuttoman pahaa, meinaa yrjö lentää!

Mutta se autto. Hetken päästä kipu lähti helpottamaan ja pystyin syömään! Tasan sillä hetkellä Panadol Hot sai kaiken ansaitsemansa rispektin enkä puhu siitä enää melkeen ikinä mitään pahaa.

Mulla ei kyllä oikeesti niin olis aikaa tämmöseen idiotismiin. Ulkona on ihan mielettömän ihania syyskelejä ulkoiluun ja mä ihastelen syksyistä aurinkoa peiton alta?! Ei nyt ihan menny niinku suunnitelman mukaan. Mutta jos nyt oikein fiksu olis ja iisisti parantelis ittensä kokonaan ennenku lähtee sinkoilemaan. Yeah right.

Muutamassa päivässä on saavutettu kuvottavan läski ja löysä olo. Paino nyt on yhä edelleen siellä seiskanelosen ja -kolmosen kieppeillä, mutta olo on ku satakilosella.

Enivei, lääkkeillä ja snadisti positiivisemmalla asenteella terveeksi, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti