lauantai 27. syyskuuta 2014

Spotify lukee ajatuksia

Onpa ollut ihana päivä! Ollaan nautittu koirien kanssa ihan valtavista sänkipelloista ja vallattu ne ihan yksinämme. Koirablogin puolelta löytyy videoita koirien päivästä.

Facebookissa on kiertäny taas semmonen joku positiivisuushaaste, jossa listataan viisi asiaa josta on kiitollinen ja onnellinen ja se tehdään viitenä päivänä ja haastetaan kavereita ja sitä rataa. Mähän luukutan tonne Facebookiin jo muutenkin ihan levottoman määrän tavaraa päivittäin niin napsahtihan se haastekin sieltä vielä lisäksi. Hurraa!

Päätin kuitenkin toteuttaa kyseisen haasteen vähän eri tavalla. Olen joka aamu kirjoittanut ihan kuulkaas kynällä paperille ylös viisi asiaa, joista juuri sillä hetkellä koen kiitollisuutta ja/tai mistä olen onnellinen. Ei siis suuria maailmanparannusideoita vaan ihan yksinkertaisia asioita, jotka juuri sillä hetkellä tuovat hyvää oloa, kuten sateisena aamuna sateenvarjo tai mukillinen teetä kaikessa rauhassa.

Taistelussa sitä tyhjänpäiväistä yleisnegatiivista ilmapiiria vastaan kaikki vähänkin positiivinen ajattelu on plussaa! Parina aamuna sitä on huomannut, että olisi tuhannesti helpompaa laakista keksiä vaikka kymmenen negatiivista asiaa kuin edes sitä viittä positiivista asiaa. Kyllä ne sieltä on aina hetken päästä tulleet ja vakaasti uskon niiden edes hitusen auttavan etsimään sitä positiivisempaa tapaa ajatella. Aiheita kitinään ja rutinaan löytyy aina, mutta keksikääpäs jotain hyvää mistä puhua!

Tänään sitten koirien kanssa puuhastelun jälkeen painelin salille. Viimeksi maailmanluokan tuskaa aiheuttanu rumble roller oli yllättäen vähän helpommin siedettävissä kuin ensimmäisellä kerralla! Rullailin jalat melko huolellisesti, ihan vaan koska se nyt ei sattunut ihan niin helvetillisen paljoa enää. Sain muuten viimeks varmaan kymmeniä pieniä mustelmia siitä. :D

Käsiin ja niiden lähiympäristöön sijoittuneen ihan kohtuullisen tiukan pusertamisen jälkeen nousin matolle. Mulla olis kyllä sananen sanottavana sille, joka kyseisen kuntosalin cardiohuoneessa on päättäny laittaa juoksumatot kaikkien laitteiden eturiviin?! Ei muuta kuin napit korvista aivoihin asti ja musiikki niin kovalle ettei kuule enää edes omia ajatuksiaan siitä, että ounou, mulla on takanani kokonainen yleisö jotka näkee mun juostessa hyllyvän reisi-perse-osastoni!

Juoksin pakollisen pari kilsaa ja tein mielessäni diilin, että juoksen niin kauan kunnes tulee huono ja/tai fiiliksen pilaava biisi. Ja uskokaa ihan sitten huviksenne, että nykyteknologia on tehnyt tehtävänsä ja Spotify lukee käyttäjiensä ajatuksia. Kaikkinensa sain meinaan ravata siinä helvetin matolla 45 minuuttia!! Tarkan matkan unohdin katsoa, mutta yli 7km mentiin. Mä en ole koskaan ikinä ever juossut noin pitkään yhtä soittoa. Että terkkuja vaan Spotifyn vakoojille, pelastatte tätä menoa mun terveyden! ;)

Hikeä valui puroina pitkin naamaa ja kaulaa ja selkää. Olihan toimiva fiilis! Kaiken pääsin kruunaamaan meidän taloyhtiön aivan ihanaan saunaan. Siinä katon "tähtiä" tuijotellessani oli kyllä ihan mieletön olo. Mukavaa olla taas kiinni tässä hommassa! Jopa se viime viikkoina välillä 74-76kg seilannut vaaka päätti motivoida lisää tiputtamalla lukeman lähemmäs numeroa 73kg. Ja sekös meille passaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti