sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Kympin suoritus

No hyi nyt helvetti miten masentavaa tekstiä eilen on tullu ladeltua. Eihän tommonen käy päinsä! Eilen tuli harjotettua sosiaalista toimintaa ja illalla salia jonka jälkeen oli taas saunavuoro. <3

Iltapalaa!

Ja aamupala. <3

Sunnuntaiaamu startattiin pitkästä aikaa Malminkartanossa rappusilla. Totuttuun tapaan ensimmäiset 2-3 nousua oli tosi vaikeita. Siinä taas kerran masistelin, että ei kyllä jaksa kuin maksimissaan kuus nousua ottaa, kyllä niin heikosti nousee jalat ja happi loppuu. Muuuutta kuten aina niin siitä se sitten lähti rullaamaan.

Tällä kertaa juoksin enemmän kuin koskaan aikasemmin! Viime kerralla juoksin joka noususta yhden kolmanneksen silleen täysiä. Nyt useimmat nousut alotin juoksemalla ensimmäisen kolmanneksen "täysiä" astuen joka toiselle askelmalle, keskimmäinen osuus kevyemmin ja viimeinen kolmannes ehkä enemmän hölkkään verraten sipsuttaen joka askelmalle.


Täytynee hankkia sykemittari, kyllä mäen huipulla vedettiin meinaan aika huippuja sykkeitäkin ja aika tosissaan sai kiskoa happea sisuksiinsa. Äkkiä siitä sitten palautu uutta nousua varten ja hetken päästä sitä oli taas siellä huipulla kattelemassa maisemia ja ihmettelemässä, että on tää helvetti hullujen hommaa. Ja voi vitsi että mä tykkään siitä!

Mitenkä sitten toi otsikko liittyy mihinkään? Vain siten, että nousin rappusia tänään täydet kymmenen kertaa! Edellisillä kerroilla nousuja on kertynyt kahdeksan, mutta nyt tuntui oikein hyvältä idealta lähteä yrittämään nättiä lukua kymmenen eikä se lopulta mikään mahdoton tehtävä ollutkaan.

Oman osuuteni jälkeen kaivoin kiltisti autossa odottaneet koirat mukaan ja ne pääs juoksentelemaan mäen jyrkkiä rinteitä ylös ja alas. Nyt koirat retkottaa pitkin lattioita ja mä suunnittelin ottavani ehkä ihan pikkuiset päiväunet. Merkittävästi parempi fiilis kuin eilen ja vaakaakin on rasitettu tänään vain aamulla. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti