sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Pieni kiire on hyväksi!

Nyt on rämmitty vähän vähemmän syvässä suossa. Olen itse yrittänyt pitää itseni kohtuullisen kiireisenä ja ihanat ystävät on hoitaneet sen lopun tyhjän ajan täyttämisen. Kun sitä pysyy silleen sopivasti koko ajan kiireisenä niin ongelmille ja niiden tyhjänpäiväiselle märehtimiselle jää niin vähän aikaa, että aika ajoin ne voi täysin jopa unohtaa. Ei se niitä ongelmia tietenkään poista, mutta helpottaa oloa isosti.

Toisekseen, kun on tekemistä ja touhuttavaa niin syöminenkään ei ahdista niin paljon. On hyvällä tavalla pakko syödä, että jaksaa kipittää aamusta iltaan tekemässä millon mitäkin! Eilen juhlittiin ystävän synttäreitä ja sen kunniaksi söin karkkia ja synttärisankarin tekemään gluteenitonta ja maidotonta pannaria mansikkahillolla. Pakko muistaa pyytää se pannarin ohje, koostumus ei juurikaan eronnut siitä "oikeasta versiosta" ja maku oli ihan tolkuttoman hyvä!!

Ensin ahdistuin ja aloin panikoimaan, koska söin sitä pannariakin niin monta palaa ja tottakai paljon mansikkahilloa. Oli henkisesti ihan tajuttoman paha olo ja aika pitkäksi toviksi unohdin koko juhlatuulen ja teki vaan mieli paeta paikalta. Kun ei mihinkään voinut lähteäkään niin lopulta ahdistus meni ohi enkä ole enää tänään jaksanut pätkääkään morkkistella asiaa. Vähän on semmonen sokerisen ällöttävä olo, mutta ei mitään suurta maailmanloppua enteilevää tuskaa. Enemmän semmosta "normaalia" sokeriällötystä.

Mähän en tosiaan tota baareilua harrasta käytännössä lainkaan. Ja nyt tanssittiin ja naurettiin sujuvasti aamuun asti! Itsehän olin tottakai selvinpäin, näin vahvassa syntymähumalassa ei lisäksi näköjään edelleenkään viinaa tarvita hauskanpidon tueksi. Pilkun jälkeen vein juhlijat koteihinsa ja vähän ennen kuutta aamulla pääsin itse sänkyyn asti. Aivan mielettömän hauska ilta oli ja jos se nauru todella pidentää ikää, niin eilen on aika monella vuodella venytetty elämänlankaa tuolta loppupäästä. :)

2 kommenttia:

  1. Moikka! Vaihdan blogiosoitetta ja nikkiä ja uusi blogini löytyy täältä mikäli vielä kiinnostaa seurata :)
    makemehappyaskelonneen.blogspot.fi

    VastaaPoista