lauantai 1. marraskuuta 2014

Kiitos VHH, kiitos Jumbon Only, kiitos MasterCard

Siinähän kävi sillätavalla, että jouduin toteamaan arkikelpoisten housujeni luvun olevan pyöreä nolla. Kaikki farkut oli käyneet epämiellyttävän löysiksi eikä niiden pitäminen tuntunut enää lainkaan mukavalta. Farkkujahan en ole ostanut vuosiin. Koska ensin en mahtunut enää normaalikokoihin. Ja sitten en viitsinyt turhaan ostaa, koska tiesin painon edelleen putoavan isompia määriä. Mutta nyt oli pakko tehdä asialle jotain.

Niinpä eilen ennen työpäivää kipaisin Jumboon. Päätin ensin pikaisesti katsastaa tarjontaa eri kaupoissa, mutta toisena kauppana ollut Only jäi myös viimeiseksi. Siellä sai niin vuosisadan aurinkoisinta ja ihaninta palvelua, että olin koko loppupäivän pelkkää hymyä - ja edelleen jaksaa hymyilyttää! (P.S. Muistin sen kertoa myös sille myyjälle ääneen. Positiivinen palaute ruokkii positiivista palvelua, muistakaa se! Nimim. Itsekin asiakaspalvelija)

Seisoin sovituskopissa ja se koko myymälän olemuksellaan valaissut myyjä kipitti mulle housuja sovitettavaksi. Olihan muuten mieletön tunne, kun housujen mahdollinen hylkäävä peruste oli ainoastaan lahkeen pituus! Löytyi sopivia kokoja ja malleja ja lopulta jouduin valitsemaan useammasta hyvästä vaihtoehdosta. Sen lisäksi, että hyvä asiakaspalvelu tuo asiakkaalle hyvän mielen niin se tuo myös enemmän rahaa kassaan. Masteri vinkaisi kerran kuuluvasti ja lähdin kaupasta kassissani kahet uudet farkut ja yksi neuletakki. Vaikka yksiä farkkuja sitä lähdettiin alunperin hakemaan.

Kuulemma materia ei tee onnelliseksi, mutta kyllä se on paskapuhetta. Uudet farkut tekevät erittäin onnelliseksi! <3

Nää oli mun lempparit. Toiset on vähän vaaleemmat ja suoralla
lahkella - toisin kuin nää jotka on suunnilleen liimattu päälle!

2 kommenttia:

  1. Wau, tosi hyvännäköiset farkut ja vielä paremman näköisempi nainen! Näytät upealta ja todella hoikalta! Olen lukenut mielenkiinnolla taas blogiasi, varsinkin juoksujuttu kolahti, koska olen itse myös entinen juoksunvihaaja, nykyinen juoksun harjoittelija (vauhti ei päätä huimaa).
    Riikka

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ei hei kuule murehdita siitä meijän vauhdista, nautitaan vaan siitä juoksemisesta ja se vauhti sieltä joskus tulee jos on tullakseen! :)

    VastaaPoista