maanantai 22. joulukuuta 2014

Do you know what I got for Christmas?


TO-DEL-LA-KIN! Voi jos te tietäisitte miten paljon on porsasteltu. Viimeisen kahden viikon aikana ei varmaan ole yhden ainutta päivää, etteikö olis jotain paskaa painettu kurkusta alas. Olo on ihan jäätävä. Turvonnut, löysä, väsynyt. Päätä särkee harva se päivä ja mahaan koskee.

Ja tiedättekö mitä? Jollain tasolla se tuntuu kauheen hyvältä henkisesti. Kaikkien vaikeuksien ja koko syksyn kestäneiden syömisongelmien jälkeen tuntuu ihan jäätävän hyvältä luopua kaikista ohjaksista ja ihan rehellisesti voida pahoin ja lihota. Tosin ihmettelen miten paino on noussut vaan 73-74 välillä seilaaviin lukemiin, koska mm. syötyjen karkkimäärien perusteella pitäis olla ainakin kymppi lisää. ;)

Kuinka hienolta tuntuikaan potkasta vaaka sohvan alle ja nyt sitä on rasitettu kahden viikon aikana kerran tai kahdesti. Ei vaakalukeman kauhistelua jokaisen vesilasillisen ja ruokailun jälkeen. Ihan vaan rehtiä sikailua ja pahalle ololle naureskelua. Jollain tasolla se "normaali" syöminen on pysynyt siellä taustalla ja esimerkiksi maidottoman viikon jälkeen en enää ole ostanut purkkiakaan rahkaa. Kananmunia menee paljon ja kasviksia. Semmosta perussettiä. Mutta myös vähän normaalista poikkeavaakin, kuten viime maanantaina työkaverin kanssa kun ahkerasti popsittiin naamariin peräti kaksi konvehtirasiaa!

Salilla on käyty pari kolme kertaa viikkoon ja lenkit koirien kanssa siihen päälle. Siitäkään ei ressiä tai murhetta. Huominen puristetaan vielä töissä koko päivä, mutta sitten on kolme päivää vapaata. Kolme päivää armotonta ruokarallia ja täpötäyden vatsan voivottelua. Voi olla, että pyhien aikaan palautan myös blogin reaaliaikaan ja paremmin päivitän kuulumiset, voi olla että en.

Tuntuu hyvältä olla suunnittelematta ja murehtimatta. Jopa pieni lihominen tuntuu (henkisesti) hyvältä eikä aiheuta minkään sortin tuskaa. Tiedän niin harvinaisen hyvin millä se kaikki lähtee kavereineen ja tekee sen vauhdilla. Ei mulla ole mitään hätää, paluu ruotuun joulun jälkeen houkuttaa jo kovasti, mutta ensin porsastelen nautiskellen tämän rauhan ja läheisyyden juhlan pois alta.

Minä toivotan kaikille stressitöntä, rauhallista ja kynttilöiden täyteistä Joulua <3


P.S. Etenkin jos ette ole koskaan käyneet, niin käykää jouluna pimeän aikaan hautausmaalla. Se kynttilämeri on mykistävän kaunista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti