keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Munaa, hunajaa ja jalkoja!

Sellanen otsikko sitten tällä kertaa. Ensinnäkin kiitän tuestanne edelliseen kirjoitukseen, kun anoin lupaa lakata olemasta laihduttaja ja siirtyä treenaajien heimoon. Huikeeta, heti ihan erilainen fiilis! ;)

Eilen kävin taas hakemassa Vaahteramäki Farmingin Friida-ulkokanojen munia pienen setin. Pieni setti tarkoitti tällä kertaa kaikkinensa sataa kananmunaa. Mulla niitä menee itellekin paljon, mutta kun itseni lisäksi niistä nauttii myös kolme koiraa niin menekkiä on. Ja jos ton MunaEggsPressin toiminta on lähtenyt liikkeelle siitä, että munia on kuljetettu Volvon peräkontissa niin kyllä on nopeasti ajat muuttuneet. Nyt meinaan saapui paikalle ei edes yksi vaan peräti kaks kuorma-autollista munia! Sen lisäksi sininen kauppa-auto josta myytiin tietääkseni ainakin leipää ja vielä neljäs auto, josta sai ostaa Häntälän Hunajaa.

Ihmisiä oli paikalla ruuhkaksi asti ja tunnelma oli kertakaikkisen ihana! Ei kuulunut alkuperäiseen suunnitelmaan, mutta ostin myös kilon purkin tota hunajaa. Ja hyvänen aika että olikin maukasta! Voisin lapioida ton suoraan purkista naamariin, kyllä on hyvää! :)


Tänään oli tarkotus treenata käsiä, mutta koska mulla oli tajuttoman voimakas olo niin päädyinkin jalkojen pariin. Voi vitsi kuinka hyvin kulki! Oli hymy herkässä kun vaapuin kohtuullisen tutisevin jaloin autolle hillittömässä lumituiskussa. Kyllä kuntoilu vaan on niin mielettömän kivaa!

 Pääsin töistä poikkeuksellisen aikaisin (koska olin mennyt sinne poikkeuksellisen aikaisin..), joten kun olin käynyt kaupassa ja hiekkamontulla juoksuttamassa koiria niin olin kotona puoli neljän maissa. Koirat sai luut pureskeltavaksi ja mä oikasin itseni "ihan hetkeksi" sohvalle. Toisinsanoen heräsin kymmentä yli kahdeksan. MITÄ?! Mä en tiedä mikä siinä on, mutta poikkeuksetta mun päiväunet on sen neljä tuntia. Joka ikinen kerta. Ja sit jos mä laitan herätyskellon soimaan niin en nukahda ollenkaan vaan mietin, että paljonko on aikaa herätykseen. No tulihan nukuttua! :D

Nyt se oli edessä käyttää koirat ulkona ja ruokkia ne. Sitten nautitaan iltatee reilulla hunajalla ja painutaan takaisin nukkumaan, johan tässä onki oltu hereillä! ;)

1 kommentti:

  1. Minäkin oon nyt kolmatta kertaa hakenut noita munia ja voi että ne onkin hyviä! Vie jääkaapista kokonaisen hyllyn, mutta mitä väliä - meillä on neljä (kohta viisi) syöjää joista me naispuoleiset ollaan todellisia munansyöjiä:D

    Kuntoilu on parasta huumetta, mulla kans eilen jalkatreenipäivä:)

    VastaaPoista