tiistai 9. joulukuuta 2014

Onko pakko olla "laihduttaja", jos ei tahdo?!

Mä oon jotenkin projektin alusta asti ajatellut, että 70kg:n alitus on se merkittävin piste. Että sen jälkeen mä en ole enää "laihduttaja" vaan..no joku ihan normaalipainoinen, joka ei laihduta. Mutta entä jos mulla olis semmonen hyvä fiilis nyt? Jos mä haluaisin vaan treenata. Kiinteytyä ja kehittää löysän tilalle lihasta?

Viikonloppuna herkuteltiin ihan kaksin käsin ("Ei herkkuja ennen jouluaattoa" -ideasta tuli pelkkä ihan helvetin iso vitsi :D Hahaha!) ja maanantaina otettiin pitkästä aikaa reilun kilon verran lisälukemaa vaakaan.

Kaikkien tän syksyn ja alkutalven aikana vaivanneiden syömiseen liittyvien ongelmien jälkeen oli oikeastaan aika ihanaa tajuta, ettei noussut vaakalukema hetkauttanut mihinkään suuntaan. Naurahdin vaan, että no tietää syöneensä, koska sitä ihan todella tehtiin koko viikonloppu! Se tuntu näin jälkikäteen ajateltuna ihanan normaalilta. Että herkutellaan ihan överisti, lihotaan, palataan arkeen ja ruotuun eikä maailma kaadu mihinkään suuntaan. Kuinka siistiä?!

Messarissa lauantaina minä sanoin "TAHDON!!" :D

Jo tovin olen miettinyt, että jos luopuisin tosta vaa'an tuomasta stressistä pysyvästi. Nyt mä oon "laihduttaja" joka pyrkii tiettyyn lukemaan ja se on ainoa millä on merkitystä. Kuitenkin tälleen painoindeksinkin mukaan olen jo pitkään ollut normaalipainon alueella hyvin turvallisesti eikä mulla ole enää laihduttaja-olo. You know?

Mikä mä sitten olen jos en laihduttaja? Treeni maistuu ja kulkee, joten voisko tää sitten olla treeniblogi ja mä voisin olla semmonen ihan tavallinen treenaaja? Ex-laihduttajan treeni- ja elämänhallintablogi? Miten olis?

Rakkaat lukijat, saanko mä lakata olemasta laihduttaja?!

P.S. Mun kaikista vanhoista kengistä tuli vesi jostain suunnasta läpi, joten sain mummolta joulu- ja synttärilahjan etukäteen. Kuinka parasta?!


6 kommenttia:

  1. Saat! Eiköhän se hyvä olo ole se paras mittari! Ei niinkään se vaaka!

    VastaaPoista
  2. Saat! Ja pitääkin, ei pidä jumittaa ajatuksiaan liikaa laihduttamiseen kun ei siihen ole enää syytä! Normaalia elämää kehiin vaan, kun selvästikin terveelliset elämäntavat ovat jo tulleet ihan rutiineiksi!

    VastaaPoista
  3. Mä mietin jo sen päivityksen aikoihin jossa olit ostanut farkut, et nii mistä sä aattelit enää laihduttaa. Eli ole vaan sinä. Eiköhän se tietoinen laihduttajan ura ole jo kunniakkaasti saatettu loppuun.

    VastaaPoista