keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Uusi vuosi ja uudet kujeet! Vai..?

Vaihtuva vuosi on tunnetusti suurten lupausten aikaa. Tähänastisen elämäni suurin omaa terveyttäni koskeva lupaus on tehty kohta puolitoista vuotta sitten alkusyksystä. Eräänä ihan tavallisena tiistaipäivänä (muistaakseni).

Tulevalle vuodelle en lupaa mitään tavallisesta poikkeavaa. Myös ensi vuonna yritän parhaani muovata itseäni haluamaani suuntaan. Henkisesti haluan kehittyä vahvemmin positiivisen ajattelun suuntaan ja kehittää itsestäni vahvemman, jotta pienet vastoinkäymiset tuntuvat jatkossa vieläkin pienemmiltä.

En voi luvata, että musta tulis semmonen henkisesti tasapainonen, helppo ja herttanen. Koska myös tulevana vuonna olen ailahtelevainen kusipää, joka elää ääripäissä. Eikä mikään vähempi edes riitä. Naurun pitää raikaa jatkossakin niin, että naapuriin kuuluu. Ja joskus pitää saada kunnon raivareita. Ja vastapainona joskus pitää myös olla surullinen ja hetkellisesti onneton. Ihan vaan jotta voi taas muistaa, kuinka hyvin asiat kokonaisuudessa onkaan.

Fyysisesti on paljon kehitettävää. On tarkoitus kiinteyttää niitä viimeisiäkin löllökiloja ja saada tilalle hieman lihasta. Liikkuvuutta pitää parantaa ja antaa enemmän arvoa kehonhuollolle. On pidettävä hauskaa, hikoiltava ja hyvällä tavalla kärsittävä. Monipuolisesti liikuntaa ja ravitsevaa sekä maistuvaa ruokaa.

Samaan soppaan yhdistetään vähän koiria ja maailman parhaita ihmisiä, niin myös ensi vuodesta tulee väistämättä loistava - luultavasti jopa parempi kuin edeltäjistään!

Teitkö uudenvuodenlupauksia?

DreamTeam toivottaa kaikille turvallista vuodenvaihdetta ja paljon virtaa vuoteen 2015! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti