lauantai 10. tammikuuta 2015

Karppaajan Kauhu -pirtelö! Sokerinhimoa, huono unirytmi, vedenjuonti..

Se kuuluisa köyhän
miehen Mix&Go. ;)
Ketokarppaajat pistää nyt silmät kiinni ja sulkee tämän välilehden tai vaikka koko selaimen. Mulla kun on ihan uusi lempparipirtelö, jonka oon tempassu kurkusta alas nyt liki aina treenin jälkeen. Siihen tulee yksi kermarahka, yksi banaani, suklaanmakuista proteiinijauhetta (oi lisäaineet!), loraus maitoa ja loraus vettä. Köyhän miehen Mix&Go -blenderillä surrur pirtelö atomeiksi ja banaanisuklaa-herkku ääntä kohti!

Taistelin tällä viikolla todella rajujen sokerinhimojen kanssa. Meillä on töissä yhdessä kaapissa vielä jäljellä joulupipareita ja ette usko miten hyvältä ne voi tuoksua tuskailevan VHH-kurinpalauttajan nokkaan... Kuolaa ja itkua nieleskellen on laitettu ovi takaisin kiinni ja kostoksi kaadettu litroittain vettä kurkusta alas. Tänään kuitenkin huomasin, että eilen ei tehnyt herkkuja mieli lainkaan ja tänään on ollut vointi sekä fiilis aivan erinomainen!

Oon muutenkin nyt kunnostautunu ton veden juomisessa. Työpäivän aikana tulee täytettyä juomapullo monen monta kertaa ja kotona tulee kulautettua alas monta tollasta pinkkiä mukillista vettä. Hyvä minä!

Unirytmi mulla on aivan selällään. Vannon joka ilta meneväni ajoissa nukkumaan (eli ihan viimeistään klo 23), mutta kas kummaa kun löydän itseni tästä koneen äärestä vielä yhden ja kahdenkin aikaan. Sitten heti seuraavaksi vannon, että herään kuudelta vaikka väkisin, että sitten seuraavana iltana on pakko mennä ajoissa nukkumaan, kun väsyttää niin paljon. No arvatkaa vaan onko tullu herättyä...

En tiedä millä helvetin keinolla sais rytmin taas kohilleen?! Oli se yks aika pitkä jakso, jolloin rytmi oli äärimmäisen hyvä. Silloin oli sängyssä yleensä jo ennen kymmentä illalla, vedin 8-10h unta ja ehdin aamusin hyvin salille tai koirien kanssa pitkälle lenkille. Nyt en enää ehdi aamusin mitään. Hyi mua!

Pakko kunnostautua tässä asiassa nyt. PAKKO!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti