torstai 22. tammikuuta 2015

Kickboxing 22.1.2015 #2 - "Mun ei täydy, vaan mä saan!"

Nyt toisen kerran jälkeen tuntuu entistä typerämmältä, että tähän lajiin tutustumista vältteli niin kauan. Nyt toisella kerralla ei paikalle meneminen jännittänyt enää lainkaan ja sitä vaan odotti ihan hillittömällä innolla. Alkulämmittelyt oli taas tiukkaa settiä ja sitten kerrattiin ensimmäisen kerran juttuja.

Otteluasento, molempien käsien suorat lyönnit ja uutena etupotku. Ensin rivissä peiliä kohden tehtiin tekniikkaa paljon ja sitten parin kanssa yhdistellen lyöntejä ja uutena opeteltua potkua. Tuntuu ihan hullulta "potkasta" (no silleen napakasti tökkästä) toista ihmistä mahaan. Ihan siitä vaan. Ja se seisoo siinä odottamassa, että no anna tulla nyt (no okei, me laitettiin vielä tässä vaiheessa hanskat vatsan suojaksi)! Mutta yhtälailla mä omalle parilleni sanoin, että ihan rohkeesti vaan, en mä ihan pienestä rikki mene. Anna tulla!

Siinä hikoillessa ja puuskuttaessa tunsin jopa pientä ylpeyttä siitä miten paljon mun kunto on noussut. Silloin aikanaan kuntonyrkkeilyssä vastaavien alkulämmittelyjen aikaan muistan hölkänneeni oksentamisen ja pyörtymisen rajamailla. Muistan miten polviin sattu ja olo oli kömpelö. Aina välillä karkaa tahaton hymy huulille, kun ajattelen matkaa, joka niistä ajoista on kuljettu. Että hikoilen ja hengästyn, mutta tahdon vaan jatkaa enemmän kuin mitään muuta. Emmä halua enää luovuttaa tai pyri epätoivosesti vesipullolle. Nautin jokaisesta (myös tuskaisesta) hetkestä ja ajattelen vaan, kuinka paljon tää mua kehittää taas lisää!

Ainiin mua nauratti tänään, että kyllä täytyy olla muuntautumiskykyinen näillä elämäntavoilla ja tällä tahdilla. Töistä tullessa oli tukka nätisti ja meikkiäkin laitettu. Parissa minuutissa oli meikit hangattu pois ja tukka harjattu tiukalle ponnarille taakse. Farkut ja siisti paita vaihtu lennosta treenivaatteisiin ja se toinen minä oli täten kaivettu esille. Reilua tuntia myöhemmin puskin hikeä tatamilla kuin sika uunissa ja puuskutin naama punasena. Läpsystä vaihto! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti