perjantai 30. tammikuuta 2015

Kickboxing 29.1.2015 #4 ja TALVILOMA!

Koko hurjan pitkän työurani ensimmäinen ihan ihka oikea talviloma alkoi kuulkaa nyt! Ihan virallisesti talvilomaa on ensi viikko, mutta koska joku on tehnyt aika paljon töitä niin tuntien tasaamiseksi tuli loman yhteyteen muutama palkatonkin vapaa. Ei haittaa, kaikki kelpaa!

Ja mikäs sen mukavampaa, kun startata vapaiden kimppuun tämän uusimman lajituttavuuden parissa. Ensinnäkin jo tossa alkuviikosta työkaverille tuskailin, että mistäköhän sitä repii rahaa noihin varusteisiin, jotta voi sitten jatkaakin tota potkunyrkkeilyä. Kannatti taas avata suunsa, koska kyseisellä duunikaverilla lojui nurkissaan käyttämättömänä liki kaikki tarvittavat vermeet (kypärä, säärisuojat ja hanskat), joten sainkin odotettua siedettävämpään hintaan nyt tärkeimmät varusteet jatkoa ajatellen. Jes!


Itse treenit sujui tukevasti hikoilun merkeissä. Paljon parityöskentelyä, suoria lyöntejä, etupotkua, kiertopotkua ja uutena hyppypotkua etujalalla eteen (pahoittelen köyhää ammattisanastoani..). Tottakai tasaseen kajahti käskyjä millon vatsalihasten rutisteluun ja millon kyykkäämään ja sen semmosta. Hiki virtasi ihan taukoamatta alusta loppuun ja jälleen kerran tunti tuntui aivan liian lyhyeltä ajalta. Se menee ihan hirveellä vauhdilla, kertonee jotain myös toteutettavan asian mielekkyydestä! :)

Eilinen salitreeni sen sijaan meni aivan perseelleen. Oli tarkotus tehä jalkoja, mutta lonkankoukistajat oli ihan älyttömän kipeet ja meni kaikki keskittyminen vaan siihen miten ilkeeltä polvien tuominen kohti rintaa tuntuu. Alko suoraan sanottuna vituttamaan ihan tosissaan, joten uhrasin sitten aikaa taas kyseisen ongelma-alueen työstämiseen. Rullailin tasaisella rullalla ja sen jälkeen nystyrärullalla, venyttelin, venyttelin ja venyttelin. Tänään myös potkunyrkkeilyn jälkeen venyttelin ja vääntelin lonkkia joka suuntaan.

Kuten ajattelinkin niin toi potkiminen tuntuu tekevän näille lonkille hyvää. Se liike avaa niitä semmosiin suuntiin, että sen jälkeen venytteleminen on melkein jopa miellyttävää. Tai no silleen, ettei tee mieli hakata ketään. Ainakaan ilman hanskoja. Ja varottamatta. Kyllä sai eilen taas niin elävän muistutuksen siitä minkä takia näitä kinttuja (ja kehoa ylipäänsä..) pitäis vähän venytellä ja lämmitellä huolellisesti. Saa välittömästi kärsiä, kun ei hetkeen sitä tee. On hyvää kipua ja sitten on sitä joka vaan suututtaa ja pilaa treenin. Välttäkäämme jälkimmäistä!

Mutta siis ah, LOMA! Saa herkutella, nukkua pitkään ja viettää aikaa telkkarin ääressä! <3 Joo niinpä vissiin. Tänään ensimmäisen vapaan kunniaksi kello soi 6.30 ihan kuin muinakin aamuina. Tiedossa on koirien kanssa ulkoilua, ratsastusta ja kuntosalia. Mummolassa olis kuulemma salaattia ja uunilohta tarjolla, joten on toi ruokailuosuuskin huolehdittu.

Loma olis tarkotus käyttää nauttimiseen. Ja nimenomaan nauttia siitä, että saa urheilla ilman tarvetta tuijottaa kelloa. Ja nauttia siitä, että on aikaa urheilla niin paljon, kuin vaan haluaa! Hyvää lomaa mulle! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti