lauantai 31. tammikuuta 2015

No jo on herkuteltu! Ja onneksi vähän myös urheiltu

Viime viikonloppu meni herkutellessa ensin illanistujaisissa kavereiden kanssa ja sitten sunnuntaina synttärijuhlien merkeissä. Karjalanpiirakkaa, hapankorppua, jäätelöä, kakkua ja sen semmosta. Kyllä tiesi sunnuntai-iltana porsastelleensa! Mutta mehän emme anna maailman tähän edelleenkään kaatua.

Nyt tämä "terveellinen lomaviikko" alotettiin syömällä eilen mummolassa pullaa. Jo ovelta haistoin, että nyt on tuoretta pullaa tarjolla enkä edes yrittänyt taistella vastaan. Nam! Ja sen jälkeen maistuikin päiväunet sujuvasti hirveessä sokerikoomassa. Kyllä kannatti. :)

Mutta noin muuten on syöminen pysynyt hyvin linjassaan. Aamupalaksi on mennyt kananmunia joko munakkaan tai munakokkelin muodossa. Salaatteja, lihoja, rahkaa hedelmä-pähkinä-sekotuksella ja sen semmosta perussettiä. Tänään sain ystävältäni jättisäkillisen pakasteita, kuten parsakaalia ja muita vihanneksia. Jes jes jes! Niitä kun on nyt todella ahkeraan tahtiin vedetty! Täydellinen korvike perunalle/riisille/pastalle. Toimii likimain kaiken kanssa.


Eilen liikunta suoritettiin heppailun parissa. Väiski-heppa oli raivostuttavan virtaisalla tuulella ja se kiikutteli mua pitkin peltoa iiiihan oman mielensä mukaan. Kun sitten tunti oli ravattu ja laukattu hankipeltoa ympäri ämpäri niin oltiin molemmat läpimärkiä hiestä. Mutta sitten oli tyytyväinen heppakin! Kyllä sitten kelpasi taas olla oma leppoisa itsensä ja rennosti pärskien lompsia maisemia katsellen. On muuten peba nyt sen verran kipee, että on kyydissä hytkytty!

Jo eilen huomasin pohkeiden olevan aika kireenä torstain treeneissä suoritetusta naruhyppelystä. Tänään ne ei ollu enää pelkästään kireenä vaan aivan tukossa ja käveleminen tuotti aika suurta tuskaa. Päätin kokeilla Novalta saatujen ihanan pinkkien kompressiosukkien mahdollista helpottavaa vaikutusta - paras idea!! Luulen, että pelkästään jo toi räikeä väri tekee puolet riemusta, mutta välittömästi pysty taas kävelemään kunnolla, kun kiskoi tiukat sukat pohjelihaksien tueksi.


Tänään olisi vielä ohjelmassa salilla vähän käsitreeniä ja jos sitä pitkästä aikaa vaikka ravaisi jonkun kilsan matolla? Maybe. Ja illalla on sitten koirien treenit hallilla. Huippua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti