lauantai 3. tammikuuta 2015

No mihin se talvi hävis?!

Vielä muutama päivä sitten oli ihan täysi talvi ja nyt yhtäkkiä on kaks päivää tullu vettä vaakatasossa. Siis mikä juttu tää nyt on?! Just kun ehdin mummolasta hakea mulle ne sukset ja täysin iskemättömät monot, niin talvi menikin pois. Höh!

Noh, sukset odottelee tossa talven paluuta, kyllä se sieltä tulee. Mä toivoisin sitä talvea aika pikaisesti takaisin jo senkin takia, että mulla on ennestään jo kolme omaa koiraa ja tässä kuussa mulle tulee viikoksi ystäväni kaksi koiraa hoitoon. Yksiö, viis koiraa ja kuranen keli ei jotenkin ihan nyt mielettömästi kuulkaas houkuttele! Tulis edes pakkasta, sekin riittää tähän epätoivoon..

Tämä vuosi startattiin ensimmäisenä päivänä syömällä mummolassa. Sen jälkeen vedin kotona muutaman tunnin päikkärit, käytiin koirien kanssa tunnin lenkki ja sitten kävin salilla etsimässä kadonnutta hauista ja sen kaveria ojentajaa. Kyllä ne siellä taisi vielä olla, ainakin polttelusta päätellen!

Eilen oli kuntoilusta vapaa, mutta tänään olis vuorossa sekä salia että koirien kanssa spurttailua agilityn merkeissä. Ja sitten on vapaa. Ja sitten yksi päivä töitä. Ja sitten taas vapaa?! Nää arkipyhät sekottaa mut ihan totaalisesti enkä tiedä yhtään mikä päivä on. :D

Huomenna palataan asiaan joulukilojen ja vaakalukemien merkeissä. ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti