perjantai 16. tammikuuta 2015

Tiedossa huitomista kaikilla raajoilla!

Mä olen kuulkaas vuosia haaveillu jonkinlaisen väkivaltalajin aloittamisesta. Joskus aikanaan kävin esimerkiksi silloisen salin ryhmäliikuntavalikoimaan kuuluvassa kuntonyrkkeilyssä. Se oli tosi kivaa, mutta sitten lakkasin käymästä sillä salilla, kuntoilu jäi muutenkin ja väkivaltalajit palasivat taas ihan haaveilun tasolle.

Kaiken muun lisäksi mähän olen todella huono kokeilemaan mitään uutta. Sukeltamaan täysin vieraiden ihmisten sekaan tekemään täysin vieraita asioita. Näen aina itseni poikkeuksellisen kehnona ja hitaana muihin nähden, vertailen itseäni muihin ja tunnen olevani jaloissa. Alkaa ujostuttamaan ja keskittyminen lipeää aivan vääriin juttuihin.

Oon salaa ollu jopa tyytyväinen, että kaikki tarjolla olleet mahdollisuudet järjestetään semmosiin kellonaikoihin, ettei niihin ole mahdollisuutta työvuorojen takia. Eipähän ole tarvinnut ilmottautua mukaan. Nyt kuitenkin löytyi potkunyrkkeilyn peruskurssi, johon mulla olis varaa. Joka järjestetään lähellä. Ja niin myöhään, että ehdin sinne sujuvasti työpäivän jälkeen. Venkoilin ja venkoilin ilmottautumista ja lopulta tajusin, että kurssihan alkaa jo ensi viikon maanantaina.

Elin siinä toivossa, että ehkä sinne ei enää ehdi ilmottautumaan mukaan, koska alkamisajankohta on niin pian. Ehkä kurssi on jo niin täynnä ettei sinne mahdu mukaan. Ehkä saan jonkun täydellisen tekosyyn olla haastamatta itseäni kokeilemaan jotain uutta. Siinä toivossa soitin ja puhelun jälkeen mulle oli paikka varattuna siltä kurssilta.

Vähänkö olen aivan helvetin kauhuissani - mä alotan maanantana 8 viikon potkunyrkkeilykurssin!

7 kommenttia:

 1. Missä alotat? Muakin houkuttais, mut en uskalla enkä kehtaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijän salilla Keski-Uudenmaan suunnilla järjestetään enemmänkin erilaisia kamppailulajeja niin sieltä osu hyvin. Mä oon tietsä ihan hajalla jännityksestä. Et jos oonki ihan urpo ja muut on paljon paremmassa kunnossa ja ehkä jo osaa jotain ja mä oon vaan jaloissa. KÄÄÄÄÄK!!!

   Poista
  2. Aah okei, meillä on tossa Varistossa salilla vaan yhtenä päivänä boxfit ja se on ehkä vähä liian iisii jos ja kun haluaisin oikeasti jotain oppia :)

   Poista
  3. Foreverilla? Uusimpaan postaukseenkin just kirjotin, että Foreverilla kävin aikanaan kuntonyrkkeilyssä ja Boxmovessa. Toki tekniikkaa hiotaan nyt tällä "ihan oikeella" kurssilla aivan eri tavalla.

   Poista
 2. Hiukan hienoo, tsemppiä! Ite joskus kokeilin kuntonyrkkeilyy, mut siihen aikaan olin ihan rapakunnossa ja suunnilleen oksennuskunnossa joka tunnin jälkeen =D Oi aikoja...

  Suosittelen lämpimästi myös täyskontaktilajia nimeltään roller derby ;)
  http://they-see-me-rollin.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, sitä tarvitaan! Mäki olin sillon kuntonyrkkeilyn jäljiltä siinä kunnossa ettei tienny et miten saa ajettua auton kotiin. :D Saa nähä kuinka mun nyt käy!

   Kiitos vinkistä, en oo koskaan kuullukaan tommosesta!

   Poista