maanantai 19. tammikuuta 2015

Uusi käsilaukku, juhlamekko ja ripsihuolto!

No ei nyt sentään, uusia treenivaatteita ja farkut vaan. ;) Koska eilen ei ollut mitään merkittävää ohjelmistossa niin kävin vähän kuluttamassa aikaa kauppakeskus Jumbossa.

Olin jo tovin etsinyt inhimilliseen hintaan pitkähihaista treenipaitaa ja tänään se sitten sattui alennusmyyntien ansiosta hyvinkin edullisesti kohdalle. Samaa sarjaa lähti mukaan myös oranssi hihaton treenitoppi. Koska valtaosa vanhoista treenipaidoista on muiden vaatteiden tavoin aika reiluja. Se nyt ei varsinaisesti treenaamista häiritse, mutta on silti paljon mukavampaa, kun paidan sisään ei lentele harakoita kumartuessa.


Nyt löytyy taas sitten hyvin istuvaa paitaa treenaamiseen ja oletettavasti näillä pärjätään taas pitkä tovi. Tähän mennessä tuo yksi musta hihaton treenipaita on kestänyt käytössä sujuvasti jo monen monen monta vuotta, joten toivottavasti nämä uudetkin ovat yhtä kestäviä ja palvelevat pitkään.

Samoin kävin pyörähtämässä ale-kylttien perässä hyväksi havaitussa Onlyssa. On vaikea kuvailla miten makee fiilis on tajuta, että siinä jättimäisessä vuoressa alennusfarkkuja on myös itselle liian isoja kokoja! Se on semmoinen positiivinen ongelma, koska on suurempi riski, että omaa kokoa ei enää nykyisin löydy, koska jäljellä on vain todella isoja ja todella pieniä kokoja.

Niin se vaan kappas löytyi taas sopivaa kokoa olevat todella kivat tummat farkut. Jälleen kerran nää oli suunniteltua kapeemmat, mutta tykkään näistä tosi paljon! Kyllä sitä kuulkaa kelpaa taas. :)


Mitä päivän syömisiin tulee niin aamupalaksi meni salaattia. Kauppareissun jälkeen otettiin koirien kanssa ihan ujot yli kolmen tunnin päiväunet ja illalla söin vähän lisää salaattia ja paistoin kaveriksi yhden pihvin. Sitten se olikin aikalailla koirien iltapissatus ja teemukillisen kautta takaisin nukkumaan. <3

P.S. Kysymyksiä otetaan vastaan kysymyspostausta varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti