torstai 12. helmikuuta 2015

Kevyt jalkatreeni ja Kickboxing #8 - Tarkeneeko?

Potkunyrkkeilyn alottamisesta on seurannut yksi haittapuoli - salitreenaaminen tuntuu ihan armottoman tylsältä. Enemmän tekisi vaan mieli vaikka mennä seinäkiipeilemään tai jotain muuta yhtä perseestä olevaa rääkkiä, mutta sali houkuttelee nyt tosi kehnosti.

Siitäkin huolimatta salin puolelle sain kuin sainkin eilen itseni kammettua. Päätin olla turhaan raivostumatta kipeiden lonkkien (tai ehkä tarkemmin vaan lonkankoukistajien?) takia, joten perinteinen kyykkääminen meni kieltolistalle. Taljassa "takapotkulla" onnistuin saamaan bärseen aika hyvin liekkeihin ja tänään on kivasti kiristellyt. Oon nyt kovasti yrittäny työstää tota lonkkaosastoa, mutta tiedättehän, kun ei ole aikaa ja sit en mä kerenny ja sit se unohtu ja ja ja.. ;)

Onneksi on ystäväni potkunyrkkeily, jossa lonkat eivät vaivaa jostain syystä lainkaan. Toistaiseksi vaaditut potkukorkeudet eivät ole tuottaneet lainkaan tuskaa. Venytellytkin olen nyt jokaisen tunnin päätteeksi ihan kunnolla. Mutta sitten se taas unohtuu.. Hmph! Minkähän sortin ammattilaiselle mun pitäis mennä selvittämään, että onko mulla lonkat murskana vai vaan esimerkiksi lihaksissa jotain häikkää? Kun on fyssaria ja osteopaattia ja hierojaa ja vaikka sun mitä, niin en tiedä kenestä pitäis alottaa?

Kyllä, hyvin tarkeni!
Potkunyrkkeilyssä tänään kerrattiin ihan ensimmäisellä kerralla tehtyjä juttuja. Rivissä peiliä kohden otteluasentoa, molempia suoria lyöntejä. Parin kanssa suorat lyönnit vasen-oikea, vasemman suoran väistö, oikea suora, etupotku ja kiertopotku kylkeen. Semmosta mukavan reipasta huiskimista ja ihan karseeta pään tyhjentämistä, kun pitäis peräti "noin monta" asiaa muistaa peräkkäin.. :D

Nyt on taas mukava fiilis ja saa poiketa massasta, kun oikein odottamalla odottaa maanantaita ja uusia treenejä. Täytynee yrittää isin kanssa tähdätä ainakin yhet lyöntitreenit viikonlopulle!

Syömiset on pysyneet linjassaan ja olo on oikeastaan varsin erinomainen. Entinen inhokkini kasvissosekeitto on tätä myöten yksi suurimmista herkuista ja voisin syödä sitä vaikka kaikilla aterioilla! Näin ne ajat muuttuu.. :D

1 kommentti:

  1. Osaavalle hierojalle mars :) Se osaa kyl kertoa jos on tarve fyssarille tai lekurille :)

    VastaaPoista