tiistai 3. helmikuuta 2015

Kickboxing 2.2.2015 #5

No mutta sehän oli eilen maanantai ja ystävämme kickboxingin vuoro! Alkulämmittelynä taas naruhyppelyä ja vain vaivoin edellisestä naruepisodista toipuneet pohkeeni olivat kohtuullisen äärirajoilla. Hypittiin viisi minuuttia putkeen joka kierroksella ja jo ennen puoliväliä tunsin pohkeiden pyristelevän helvetinmoisen krampin rajoilla. :D Onneksi sitten tuli vähän lihaskuntoa kunnes lähdettiin uuteen vitosen hyppelyyn. Selvittiin, sekä minä että pohkeet!

Eilen veivattiin pelkkää kiertopotkua ensin parin pitämään patjaan ja lopuksi tarkkuutta pistareihin. Oli vähän semmonen "kipu opettaa"-tyylinen meininki, koska jos ei kääntänyt itseään tarpeeksi niin potku osui patjaan väärin ja sattui nilkkaan. :D Ja yhtälailla sen myös tuntee milloin potku lähtee ja osuu hyvin ja se on parasta!

Siitä toi on hauska laji, että hiki virtaa alusta loppuun. Ei mitään semmosta, että olis vähän kosteutta ihon pinnassa vaan ihan todella kumartuessa sitä vettä tippuu pisaroina naamalta. Ja tunti on aivan liian lyhyt treeniaika. Se vaan jotenkin hujahtaa ohi ja on aina suuri pettymys, kun huudetaan TIME! Toisen samanlaisen sitä vetelis mielellään putkeen! Ja nyt taas odottaa torstain treenejä hillittömällä innolla. :)

Tiistai startattiin rämpimällä koirien kanssa ihan hillittömässä tuoreessa hangessa. Sitä puuskutti hikisenä ja tuntu ettei matka etene tasan yhtään mihinkään. Vaikka miten korkeelle nosti jalkaa niin tuntu ettei kinttu silti nouse hangen yläpuolelle. Koirat sen sijaan hyppeli sujuvasti eteenpäin, vaikka niilläkin lunta oli mahaan asti!

Tänään olisi tiedossa vielä treeniä salilla ja huomenna sekä ratsastusta että salia. Ei tässä voi viime aikoina sanoa olleen mitenkään erityisen kurja fiilis, mutta tänään jotenkin sekä mieli että keho tuntuu erityisen hyvinvoivalta ja kevyeltä. :)

Aamupalaksi vadelmarahkaa ja paprikaa leipätäytteillä. Nam!

2 kommenttia:

 1. Hyvä meininki!
  Voisitko laittaa taas sen ?/16 näihin väkivaltapäivityksiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin väkivaltapäivityksiin numerot järjestyksessä. Niitä kun tulee olemaan paljon enemmän kuin 16 <3

   Poista