torstai 26. helmikuuta 2015

Kickboxing #11 & #12 - Huhhuh!

Maanantain treenit meni ihan potkimiseksi. Viisikymmentä kiertopotkua putkeen molemmille jaloille meni jo aikalailla suorittamisen puolelle. Koita siinä sitten hengitellä hallitusti, kun tekis mieli vaan puuskuttaa ku höyryjuna. Sen enempää en maanantaista oikein muistakaan. Lähtiköhän multa taju ja sen mukana muisti?! ;)

Tänään alotettiin samalla potkusetillä ja tänään se syystä tai toisesta sujui vähän vaivattomammin. Sitten tehtiin loppuaika parin kanssa. Suoran lyönnin torjuntaa, potkua kylkeen, sivupotkua, suoria lyöntejä ja millon mitäkin. Menetin ehkä kaheksan litraa hikeä enkä ollut täysin tyytyväinen päivän suoritukseeni. Ajatukset oli vähän muualla ja sen semmosta.

Mutta lajivalintaan olen edelleen äärimmäisen tyytyväinen. Janoan koko ajan lisää ja on ihan hirveä vimma oppia niin hyväksi kuin vain suinkin mahdollista. Aika huikeen kiva fiilis!

Jos vuorokauteen sais lisää tunteja niin mulla olis ihan kauheesti kirjotettavaa. Ihanan Riikan blogista oon saanu kauheesti ideoita omaankin blogiin, ei puutu enää kuin aikaa kirjoittaa ne tänne! :D Ehkä jos viikonloppuna.. :)

P.S. Käy tykkäämässä läskiblogista myös Facebookissa! :)

2 kommenttia:

  1. Oi ihanaa, kiitos kivasta linkkauksesta <3
    Mahtavaa kun löytää lajin, josta saa kunnon kiksit! Nimenomaan saa purkaa kaiken muun hikipisaroiksi treenisalin lattialle. Mä rakastan sitä tunnetta kun päässä ei liiku liikunnan jälkeen mitään ja on vain sellainen hömelö onnellinen olo :D

    VastaaPoista