tiistai 24. helmikuuta 2015

Menneiden kaivelu on joskus aika jees - kehityskuvia!

Musta on aika vähän kuvia yhtään miltään ajoilta. Yleensä viihdyn itse turvassa kameran takana ja täten vältän joutumasta itse kuviin. Selfiet ja muut on ihan eri juttu, koska se todellinen painajainen on joutua jonkun muun kuvaamaksi. Sen verran nyt kuitenkin löytyi aika karseita aarteita arkistoista, että oli pakko kaivaa ne esille.

Uudemmat vertauskuvat on talven 2014-2015 ajalta.

Marraskuussa 2012 oli vähän pyöreemmät posket..

Syyskuussa 2012 oli aika muhkee koiranulkoiluttaja.

Huhtikuussa oli tilanne vaan entistä pahempi.

Lisää syyskuun 2012 tunnelmia.

Tolta se siis näyttää. Satakiloisen ja "vähän päälle seitkytkiloisen" ero. Oli oikeastaan aika riemastuttavaa ja piristävää kaivella vanhoja läskejä! Että onhan tätä matkaa tosiaan tässä jo tarvottu ja vaikka siihen suohon on välillä upottu leukaa myöten, niin eteenpäin on rämmitty eikä pelkoa paluusta entiseen ole ollut.

Kuulkaa, taidanpa tästä pinkaista salille elävöittämään lihaksia käsiin ja tuskaista poltetta vatsalihaksiin! Voihan fiilis!

4 kommenttia:

 1. Oot kyllä mahtavan työn tehnyt! Ja maltilla jolloin tuloksetkin ovat suurella todennäköisyydellä pysyvät! :) Nimim. Toinen syömishäiriöinen mitoilla 180/96 yrittää muuttaa tapojaan pysyvästi ja päästä normaalipainoon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähtökohdat sulla on likimain samat kuin mulla aikanaan. 179/98 oli lähtö ja nyt ollaan siellä 72-73kg kieppeillä. Jos maailman selkärangattomin minä on pystyny tähän, niin aivan satavarmasti pystyt sinäkin, ei mitään epäilystä. Alku on kuin jähmettyvässä sementissä tarpomista, mutta kaikki se kannattaa, vannon. :)

   Poista
 2. Kiitti tsempeistä! :) Kyllä tästä sunkin onnistumisesta saa itekkin valtavasti voimaa ja intoa :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on upea muutos! :) Hurjasti onnea, oot kyllä ison työn tehny! :) Ja sitten se huokaisu, ite pitäs alottaa noista sun läskikuvista tää matka. Kannustaa kyllä kun näkee tuon pikkaraisen ja timmin jälkeen-kuvat siinä vieressä! :) Ehkä mäkin pystyn taas tästä suosta nousemaan. Ei kyllä ikinä kuvista uskois että oot 179cm pitkä saati että painat päälle 70 kiloa! Mielikuva on enemmänkin joku 50 kilonen ja ainaki 10cm lyhyempi :)

  VastaaPoista