tiistai 10. helmikuuta 2015

Viikonlopun ja loman loppuhuipennus

Ihan näin alkuun, ettei se viikonlopun juhlareissu nyt ihan niin vähähiilihydraattisesti mennyt, kuin oli suunnitelma. Maistelin juhlien emännän tekemää pitsaa ja ruisleipäpaloja levitteellä. Ihan vaan, koska se nyt tuntu hyvältä idealta, ei sen kummempaa. Ei tullut himoa ahmia koko pöytää tyhjäksi, vaan jotenkin ihmeellisesti se pysy lapasessa ja söi ihan vaan hyvän maun vuoksi. Eikä ahdistanut yhtään tai tehnyt sunnuntaina tiukkaa palata arkeen. Hienosti suoritettu lipsahdus siis!

Sunnuntaina kävin äitin luona kokkailemassa. Sitä kun ei yksinään jaksa eikä viitsi vaan itselleen alkaa taiteilemaan, varsinkin kun ei omista astianpesukonetta ja vihaa yli kaiken tiskaamista. Niinpä kipaisin kaupan kautta äitin luokse ja veivailin VHH-sapuskaa kasvismuuseineen, juustoleipäsineen ja karppilettuineen päivineen. Nam!

Aikaisemmin päivällä vedettiin loman aktiviteetit nippuun ehkä hauskimmalla tavalla ikinä - hiihtoratsastuksella! Ehkä sen jo ensimmäinen hiihtoanalyysikin paljasti, etten ole mikään hurjapää eikä mua saisi suksille hevosen perässä kiskottavaksi niinku IKINÄ. Niinpä lupauduin ihan vaan kuskin rooliin ja suksilla taiteilevat vaan vaihtuivat takana. Oli ihan mielettömän hauskaa!

Kuva: Kaisa Määttänen

Kuva: Kaisa Määttänen

Kuva: Kaisa Määttänen

Kuva: Kaisa Määttänen/Tiina Lepojärvi

Viikonloppu meni noin muuten vähän arpoessa, että tuleeko sitä kipeeksi vai ei. Pieni lämpöily ja jotenkin puolikuntoinen vointi on asettanut omat haasteensa, mutta hei, ei mulla todellakaan ole aikaa olla kipeänä! Siitä lisää huomenna eilistä potkunyrkkeilytreeniä käsittelevään tekstiin..

2 kommenttia:

 1. Tuo hiihtoratsastus näyttää täydelliseltä!!! Mä oisin kans ollut mieluiten vaan kuskin roolissa. ;) Mä pidin myös perjantaina hyvällä omallatunnolla herkkupäivän, ja lauantaina taas tiukasti karpisti. Minusta se on vaan hyvä, jos osaa rennosti välillä syödä hiilareitakin, mutta pääsee palaamaan takas ruotuun heti.
  Mukavaa kevättä sulle! -Eva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä joo superhauskaa! :) Hienoa kuulla, että selkäranka pitää, huippua totta tosiaan!

   Oikein mukavaa kevättä ja piteneviä päiviä sinullekin! :)

   Poista