sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Viikonlopun kuvat ja huvit

Sunnuntain aamupala. Leivälle ei ole enää mitään käyttöä. <3

Ihana valoilmiö häikäisee. <3

Tätä on kaivattu!

Birre-porokoira

Mun kultaiset tytöt.

Järvenpäässä oli tarjolla aikamatkailua sinne "ennen vanhaan".. :)

Vihdoin ja viimein kokonainen viikko syömättä mitään ylimääräisiä herkkuja - ei tarkoituksella eikä tahattomasti. Ja sen tuntee! Jopa se normaaliin syömiseen liitettävissä oleva nälkä on kadonnut ja joutuu taas ihan muistuttelemaan itseään syömään. Mitään roskaruokaa ei tee mieli ja kaiken kukkuraksi tossa taas tein taas ison kattilallisen kasvissosekeittoa. Nykyään ihan ultimaattista lempparia!

Eilen kävin salilla kokeilemassa vähän käsitreenin virittelyä ja ilokseni se jopa sujui ihan mukavasti! Nyt on olkapäistä lähtien semmosta aika kivaa kiristelyä havaittavissa, joten on kätösiin jotain sitten osunut ja uponnutkin. Tänään nautiskeltiin koirien kanssa tosta aivan ihanasta auringonpaisteesta järvenjäällä ja huomennahan sitä pääsee taas tappelemaan!

Toivottavasti saitte nauttia auringosta tänään! <3

2 kommenttia:

  1. Jee, herkuttomalle viikolle. Sulla on ihanan rento ote elämäntaparemppaan, ihailen :) Mulla on kans nyt menossa kasvissosekeittokausi, se on niin hyvää ja helppoa. Sulla on muutes aika kiva haba, ihailin just tuosta "kohti kesäkuntoa" postauksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä kun on kokeillut tarpeeksi monta hirveellä uholla alotettua dieettiä niin olisi silkkaa tyhmyyttä olla tajuamatta, että tarvitaan ehkä jotain hivenen pysyvämpää. Onhan tässä koko loppuelämä aikaa. :) Heiveröinen hauikseni kiittää, koitetaan tehä siitä vähemmän ujo kesäksi! ;D

      Poista